bugün

yay burcu

sizler şimdi inanmıyacaksınız ama doğduğumdan bu yana yay burcuyum. ama burçlar hakkında bildiğim pek birşey yok. yay burcu hakkında öğrendiğim ilk bilgi melis sökmen'in burçlar isimli şarkısından oldu:

''yay burcu herşeyi abartır
iyimser sorumsuz uçlardadır''

şarkıyı dinledikten sonra hayatım kararmıştı. akrep arzulu, koçlar duygulu, boğalar sadık... ama yay burcu herşeyi abartıyor ve sorumsuz. ha bide iyimserlik var ki oda polyanna hesabı. yani nihayetinde bir hatuna yazılıcak olsak muhabbet ister istemez burçlara gelicek ve benim ne pis bir insan olduğum ortaya çıkacaktı. bir süre babama ısrar ettim nüfus dairesine gitsinde doğum tarihimi değiştirtsin diye. ama olmadı. iyikide olmadı. o şarkının yarattığı bunalım bir süre sonra geçti gitti. şimdi çok mutluyum burcumla. ama hala burcun ne işe yaradığını ya da burcumun özelliklerinin neler olduğunu bilmem.

bu arada burçlar isimli şarkıyla beraber iki şarkı daha vardır hayat dengemi bozan. biri rüya ersavcı'nın ''istemiyorum baba novv novvv novvvvv'' isimli şarkısı. diğeride barbaros hayrettin'in ''ben sizin babanızım ben ne dersem o olur'' isimli şarkısı. bu şarkıları dinlemeyenler için söylüyorum ''istemiyorum baba'' komaya sokarken ''ben sizin babanızım'' öldürür. öldürmessede süründürür.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar