bugün

hdp ye oy vereceklere ufak hatırlatmalar

sırf akp'ye zarar vermek için oy atmayı düşünenler; hdp barajı geçerse akp nin vekil sayısı azalacak anladık da... akp kendi çıkarları uğruna ülkeyi satabilecek bir parti olduğuna göre, bunlara istedikleri tavizleri verdiği anda başkanlık sistemini getirecek desteği hdp'den alacak bunu da biliyoruz. bakmayın selonun seni başkan yapmayacağızzzz nidalarına. külliyen yalan. gün gelir devran döner, selodan "başkanlık sistemi barış ve özgürlük için demokrasi için önümüzdeki engelleri kaldıracak" cümlesini duyarsanız sakın şaşırmayın.

öte yandan akp'nin vekil sayısının düşmesi mevzusunun da ötesinde hdp'yi destekleyen arkadaşlar, bu hdp hala pkk ile kolkola-bilmem farkında mısınız. diğer konularda ne derse ne vaat ederse etsin, bir terör örgütü ile kolkola bir partiyi desteklemek akıl alır gibi değil. olum ayılın lan. yarın bigün kafası bozulsa gözünü kırpmadan masum sivilleri (seni beni) öldürebilecek, aramıza dalıp bomba patlatabilecek, seyahat ettiğimiz otobüse molotof atabilecek insanlardan bahsediyoruz. hdp alelen bunları destekliyor ve siz de hdp'yi.

sakın bana barış demeyin. sakın kürtler de mecliste temsil edilmeli falan da demeyin. benim söylediklerimde kesinlikle kürtlerin temsiline veya barışa karşı bir nokta yok. aksine ben de barışı ve kürtlerin temsilini savunuyorum burada. hdp kürtleri değil, kürtleri ve pkk'yı temsil ediyor. böyle olunca da pkk üzerinden kürtleri temsil etmiş oluyor. denklemden pkk çıkmadıkça olmaz bu iş. barış konusunda da aynı şey. işin içinde pkk varken barışa inanmak nasıl mümkün anlamıyorum. istediklerimiz olmazsa silaha sarılırız tehditlerini her an hissettiren bir terör örgütüne mi güvenmeliyiz yani barış için. aklınızı yitirmiş olmalısınız.

yani temelde hdp'ye değil pkk'ya karşıyım ben. bigün hdp çıksın bizim pkk ile bir alakamız kalmadı, onların sözcüsü, temsilcisi, destekçisi desin-diyebilsin (tabi sadece demekle de olmuyo o işler), ondan sonra konuşuruz neler yapılacağını, ama hdp pkk ile kolkola yürüdüğü sürece otomatik olarak onlara da zerre güvenebilmem, vaatlerine inanmam mümkün olmayacak. akp'ye karşı olmanın en tercih edilen yolu hdp olmamalı. siz de iyi düşünün.
güncel Önemli Başlıklar