bugün

nurcu

sinir eder çoğu. hayır biz de kendi çapımızda müslümanlığı yaşıyoruz da sizin kadar sosyalist dinci olmaz be. dinlerin kardeşliği felan islamiyeti resmen hristiyanlik gibi yorumlatıyorlar.. ne bileyim hoşgörü dini diye diye dinimizi bi acaip ettiler. sahibi oldukları kanallarda program sunan kadınların her bi tarafı açık böyle olmaz ki. tam yap işini.yüzünde bir helke boya.vücut hatları belli sonra müslümanlıkta böyle mi olur diye millet gıcık kapıyor.

ha bir de gençliğimde tanıştığım versiyonları da sinir bozucuydu. ulen insan namaz klıyorsa dini vazifelerini yerine getiriyorsa niye sizle beraber yapsın ki. cemaat denen olay camidedir. neden sizle bir grup,ya da ekip olalım? sonra zaman geçtikçe pinti yönleriniz ortaya çıkar her şeye para istersiniz... 15 sene evvel analiz edip çözdüm gitti. daha ne uğraşayım.

ha şimdi bu cemaatin gazetesi bedava gelse okurum dedim ,evet okurum haberler ve eleştriler fena değil bir insan kendini bildikten sonra dünya kadar gazete kitap okusa değişmez fikri. spor haberini okurum,olup biteni,okurum geçerim kenara. hemen bir gazete okumayla dünyamız değişse ..işimiz iş olurdu vallaha..

buradan o kişinin arkasından gidenlere seslenmek istiyorum ! gözünüzü açın ve sadece allah'ın emirlerini uygulayın.. öyle cemaatmiş felanmış yanlış yönlere sapıyorsunuz git gide..