bugün

serdar bali

son derece çağdışı, günümüz futbolundan zerre kadar anlamadığını düşündüğüm 6 pas yorumcusudur. nasıl milli oyuncu bu anlamadım.

içinde sürekli gün yüzüne çıkan bir trabzon ezikliği vardır. programda nereden laf açılsa bir şekilde trabzon'a bağlar. tartışmalı bir pozisyon vardır, hemen trabzon-sivas maçına bağlar. morinho dersiniz ziya doğan'dan şikayet eder. lampard dersiniz ayman'dan dem vurur. roberto carlos'un formasını isteyen trabzonspor'lu tayfun'a "çok değerliyse o forma git o takımda oyna" demiştir. adam fb formasının peşinde değil ki carlos formasının peşinde. anlamaz ama trabzon ezikliği var çünkü adamda.

trabzonspor'un eski günlerine dönüşü için hazırladığı reçete çok daha ilginçtir. trabzon'lu oyuncular olacakmış kadroda yanına da bir tane 10 milyon dolarlık yabancı olsa da olurmuş. sivaslıyla, ankaralıyla olmaz bu iş görüşünde kendisi. kazara trabzonspor'a başkan falan olursa çöker gül gibi trabzon buradan söylüyorum. o kadar kötü yanlarını saydık bir de iyi yanını sayayım.*özkan sümer hikayeleri müthiştir bu adamın yakalarsanız programda kaçırmayın derim.