bugün

mhp ye oy vereceklere ufak hatırlatmalar

mhp bu ülkede 30 yıldır süregelen 40 bin kişinin ölümüne neden olan savaştan beslenen partidir.
mhp bu savaş bitmesin istemektedir. çünkü bu savaş biterse mhp'nin varlığının bir anlamı kalmayacaktır. yıllardır bunun dışında ortaya koyduğu tek bir politikası, tek bir icraatı görülmemiştir. dayanak aldıkları başlıca kavramlar militarizm ve şiddettir. pkkyı bitirmenin yolunun tankla tüfekle pkk kamplarına girip hepsinin kökünü kazımaktan geçtiğini sanan bunun da mhpyle mümkün olacağını düşünenler 90lı yıllarda pkkya yapılan operasyonlara bir baksın. neredeyse bitti denilen pkknın 3 yıl içinde nasıl toparlandığını öğrensin. bir örgütün arkasında halk desteği varsa o örgüt mhpnin yoluyla bitirilemez. mhp bunu 30 yıldır öğrenemedi. ya da böylesi işine gelmiyor demek daha doğru. çünkü mhp her zaman milli duygulara oynadı hep milletin bu yönünü sömürmek istedi.
mhpliler vatanseverlikten dem vururlar ama alayı statükocunun, ırkçının, faşistin allahıdır. bunu inkar edenleri iki yüzlüdür.
mhp yıllarca mafyayla el ele vermiş mafyacılık oynamış, adam öldürmüştür. işkence yapmıştır. ve bunları parti kanalıyla gerçekleştirmiştir. yüzlerce öğrencinin, devrimcinin kanı bunların elindedir.
bu yazdıklarımın çoğu ülkücüler için bir şey ifade etmeyecek belki. hatta onlar için bunların hepsi mhpye oy verme sebebi.
ilk kez mhpye oy verecek olanlar iyi düşünsün, mhp bu ülke için ne yapabilir, bahçeli'nin ne vasfı var? özellikle oy vermeyi düşünen kadınlar, mhp nin ne denli cinsiyetçi bir parti olduğunu iyi düşünsün.