bugün

badak

türkiye'deki kadın erkek ilişkilerini, bu ilişkilerde yaşanan dengesizlikleri ve hatta çok uzun vadede kadına şiddet sorununu bile çözebilecek yegane insandır badak. tabii sayıları birkaç binden ibaret olmayıp milyonlarla ifade edilmeye başlandığında.

bunlar abazan değildir, aseksüel değildir, gay değildir, sapık hiç değildir. fakat daha kötüsüdür, bunların alayı lanetlidir. ne abazan ve am budalası erkekler kadar aktif/saldırgan olabilirler (davranışlarını tasvip etmiyorum fakat sonunu düşünemeseler bile erkeklerin genelinden cesur oldukları kesin), ne de bir kadından hoşlanıp adım atabilecek kadar duygusal ve cesaretli olabilirler. garantici ve mükemmeliyetçidirler. "mükemmel olmayacaksa hiç olmasın daha iyi" deyip her şeyi kestirip atabilirler. kadınlar bu tipleri abazan veya gay olarak yaftalayıp kestirip atarken badaklar ikisini de şiddetle reddederler.

artık ben de bu grubun bir parçasıyım ve en büyük zevkim "o kız bana niye baksın" "kesin sevgilisi vardır" veya "kim uğraşacak şimdi bir sevgiliyle" diye hayıflanmak. manyak mıyım neyim?

not: kadından badak olmaz, onların zaten genlerinde vardır bu durum. hepsi doğuştan badaktır. erkekler sonradan badak olmayı tercih eder.