bugün

fazıl say

piyanonun sesini sevmem (kendisiyle özel bi husumetim olduğundan değil tabii. tuşlu çalgıları sevmem genel anlamda) , fazıl say'ı da sevmem. ama öyle 'sktir git gidiyorsan, 70 milyondan birisin nasıl olsa' denebilecek biri olmadığı kesin.

bu ülkede 'düz adamlar' ne de çok seviliyor! istiyorlar ki herkes kendileri gibi düz adam olsun! bana diyebilirsiniz; sktir git diye. çünkü sıradan biriyim. türkiye'nin zerre kaybı olmaz ben bi yere gidersem. ama fazıl say giderse kaybı olur, orhan pamuk giderse olur, sinan şamil sam giderse de olur. onlarla kendimiz arasındaki farkı anlayana kadar bu ülkede kalmaları gerek. kalmaları ve çoğalmaları..

senin dünya çapında kaç tane adamın var ki, onlardan birine sktir git diyebiliyorsun? her sivrileni sktir ede ede işte böyle birbirinin aynı insanlardan oluşan düz bi toplum olur çıkarız!

fazıl say'ı sevmediğim gibi, orhan pamuk'u da sevmem. ama allah onları ve onlar gibileri başımızdan eksik etmesin. eksik etmesin ki, çocuklar heves etsin. ellerine kalem alsınlar, bi müzik aleti alsınlar, resim fırçası alsınlar.. alsınlar ki, ellerinde sopayla, her sivrilenin kafasına vura vura gezmesinler!

ulan o çok sevdiğin(!) ülkeni yurtdışında hala arap ülkeleriyle bir tutuyorlar! bu adamlar sayesinde ülkeni tanıyacaklar. senin kaç tane fazıl'ın, orhan'ın, nazım'ın hatta tarkan'ın var ki, öyle kolay harcayabiliyorsun? ben derim ki, yıllardır halkı mal yerine koyan siyasetçilere gösterdiğiniz sabrı sanatçılara da gösterin.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar