bugün

ikizler burcu erkeği

bunun ahlak anlayışı, vicdanı, tavrı karşısındakine göre değişir. karşısındakini iyi analiz edip ona göre davranır. etkiler, çeker. itmek isterse iter. bazılarına göre bu yaklaşımlar karaktersizliktir. ben buna böyle bakmıyorum. duyarlı bir adamına göre muamele şeklinde tarif edebilirim.

ilişkilerdeki sorunlar da tam bu noktadan kaynaklanıyor bence. özellikle kadınlar konusunda; x kişisine karşı çok şakacı hatta laubali olabilen bu herif, y kişisi karşısında oldukça ağırbaşlı, karizmatik hatta romantik hallere bürünebilir. x ve y aynı ortamda olması, bu adamın yarağı yemesi anlamına gelir.

işin üzerinde durulması gereken tarafı şu bence. x'ten, y'ye, a'dan z'ye kadar herkeste paylaşabileceği bir şeyler bulabilmesi. bu haliyle pek çok insana tuhaf, karaktersiz, ne istediğini bilmeyen biri gibi görünür fakat akıllı insanlar anlıyorlar. aptallarsa, yanında gayet mutlu, gülen, eğlenen adama neden ağlamıyorsun benle diyebiliyor.
her insanla, her duyguyu aynı frekansta yaşamak mümkün mü lan.

zaten aklı, yüreği 10-15 parçaya bölünmüş, orada burada unutulmuş bu insanı bir de siz çekiştirip zulme ortak olmayın. varlığının tadını çıkarın, fazla kurcalamayın.