bugün

mahşer

---ağır şpoylır---

çekik gözlü bir amca koşturuyor peşinde yüzlerinde ne zaman yemek yices nidalı iki doberman ve bunları iplerinden koşumlamış asıl doberadamlar. amca tırsmış izlenimi vermeli zira takip edenler belli ki ilk defa yapmıyorlar bunu, ama olmuyor, olamıyor. neyse yakalıyorlar, zıbam sahne kayıyor istanbul pis sakallı bir eleman ferace giymiş ve arapça "öldürme beni" diyen bir kadını sürüklüyor, yere çöktürüyor, silahı kadının başına doğrultuyor, vuramayacağım izlenimi vermesi lazım, zira belli ki ilk defa yapıyor, olmuyor olamıyor. ama sonunda çekiyor tetiği. zobam! ekranda arada sırada çoklu çerçeveler çıkıyor her biri içinde bişeyler oynuyor, ama olmuyor, olamıyor.

---ağır şpoylır---

bu kadar tahammül edilebiliyor yeni başlayan bu diziye. Bu nasıl bir mantık? türkiyenin ilk gerçek zamanlı dizisi diyor başlangıçta güzel sesli bir eleman. hiiieeyt bre! ya bismillah!! kim tutar sizi!

+ abi dizi multiverse olacak, böyle denişik mekanlarda, denişik kamara açılarıynan süper ambiyans yapıcas, izleyicinin götü tavana vuracak.
- tamam kaç para verces?
+ sen bi yüzbinlik at şimdilik!
- ehehe, tamamdır lan, reytink meytink bırakmıcas, kıymetliiiim
+ 24
- ha...ne?
+ yok abi bişey, çekte olur diyordum.

yazıktır, günahtır en önemlisi de ayıptır bre!