bugün

beşiktaş

henderson'un sakat, coutinhonun ise yorgunluktan geberiyo olması, markovicin ise cezalı olması nedeniyle istanbula gelmediğini bilmeyenlerce galibiyeti küçük görülen takımım.
be amcık hoşafı, bu henderson-coutinho ingilteredeki maçta anasının amındamıydılar?sahada değiller miydi? noldu liverpool sikti mi bizi orada?bizim istanbulda liverpoolu ezdiğimizin 10da biri kadar baskı yedik mi orada? peki sterling-sturridge-mingolet-skertel-ibe-allen-lallana-lovren yedek kadro mu?
ulan azıcık şerefli onurlu olun da bırakın tadını çıkaralım bari.
Gelelim üçüncü büyük olayına, kardeşim bu takım neden üçüncü büyük?taraftar sayısı mı, başarı mı kıstas? medya haber sayısı mı? nedir abi ölçüt?
taraftar sayısı ise mesele bu ülkenin yarısı akpye oy veriyor naapcaz? bu mu ölçüt?
başarı ise, bir tek galatasarayın uefa başarısı var beşiktaşın elde edemediği, var mı başka başarı yaşamadığımız? ki o da tarihinin en iyi kadrosunun denk gelmesi ile haklı bir zafer, biz de sevindik ama 16 sene oldu aq- ki kaldı ki fenerde de yok bu başarı.
peki en iyi taraftar performansı kimde? kimin besteleri dillerde kardeşim? beşiktaş dışında üçbüyüklerden hangisinin sevgisi başarıya endekslenmiş değil?
ki büyük olup olmamamız da sikimizde değil, biz içimizde yaşıyoruz ulan aşkımızı, sen küçük görmüşsün bana ne aq.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar