bugün

gelecekteki bana mektup

Eyyy gelecekte ki ben, ne yaptığını tahmin etmek çok zor olmasa gerek tanıyorum çünkü seni az çok. Aynı mesleği hala gık denemeden yapıyorsundur , bu uğurda yorulmak sana keyif veriyordur bilirim.

Bir kaç şüphem var sadece sana dair.

Uykunu hala düzene sokmamışsındır mesela denge ayarın bozuk gibi. Küçükken çok mu düşürdüler seni. Ama asık suratlı uyanma lüksün yoktur muhtemelen sorumlu olduğun insanlar çoğalmıştır. Hala sinirlendiğinde sabretmiyorsundur bence uyuz olduğun halde bu özelliğine.
Sağlıklı yaşam adına bir katı meyve sıkacağı sahibi olmuşsundur ama arada sırada olarak nitelendirdiğin sigaradan vazgeçmemişsindir. Bir sağlıklı Bir sağlıksız dengeler diye atıyorsundur hala * Bir de ben bağımlı değilim istesem bırakırım ayakların yok mu bayılıyorum sende ki şu şizofrenliğe !

Ama biliyorum ki kafana koyduğun 3-5 elle tutulur hayalini gerçekleştirmişsindir yada inanılmaz yakınsındır. 100lerce hayalde 3-5 de iyidir üzülme. Mısır'a hala gidemedin mesela di mi? bu yoğunlukla zor gidersin sen önce iş yerinden evin yolunu sağ salim bul. He bide arada bir telefondan sana ulaşmaya çalışanlara geri dön , insanlara haksızlık bu.

Ve gelecekte ki ben! Ciğerini bilirim hala ruhun akrep. Ama kırmamaktan daha önemli bir şey varsa kırılmamaktır bu hayatta. Haydi başarılar sana çoluk çocuğunla , hala pazar 12lere sarkan kahvaltılarınla *