bugün

evrim teorisi

Genetiğin önemsiz bir "dal" olduğunu iddia eden sığırların cahilce saldırdığı gerçek.

Ulan o Önemsiz dediğin şey bir çok hastalıkta götünü kurtarıyor angut. Genetik benzerlik kanıt değilmiş. O zaman babandan asla emin olamayacaksın delikanlı. Aklında olsun diye söyledim. Ayrıca allahın kusursuz yaratmadığını söyleyerek allahın mükemmelliğine leke sürmüştür açıkça.

Hakkında zerre bilginiz olmayan şeyler hakkında konuşmayı ne çok seviyorsunuz be. Biri demiş asılsız teori. Ulan bilim adamları Asılsız olduğuna karar verse teori olamazdı zaten. Açın bi bakın modern bilimsel terminolojide teori ne demektir. Lisede gördüğünüz 1600lerin bilimiyle yorum Yapıyorsunuz. Sadece teori derler bir de. Görelilik de bir teori, sağda solda inkar etme, kıçıyla gülmeye tenezzül etmezler.

Evrim gerçeği bir çok çeşitli açıdan doğrulanmıştır. Ortaya atıldığı günden beri de sansasyonlar dışında yanlışlanmış bir tarafı yoktur. Darwin in o günün teknolojisi ve bilgi birikimi el vermediği için doğru açıklayamadığı bazı noktalar düzeltilmiştir. Mesela genetik bilgilerin bir sonraki nesle aktarılması konusunda darwin yanılmıştır fakat genetik biliminin doğumuyla yanıldığı nokta düzeltilmekle kalmamış, evrim muhteşem bir doğrulanmayla güç kazanmıştır. Bilim din gibi binlerce yıl aynı şeylere bağlanmıyor yani, teori yaklaşık 150 yılda o kadar gelişti ki darwin in söyledikleri günümüzde devede kulak kalır. Bu yüzden artık modern evrim teorisi diye adlandırılıyor. Kanıtlara başka bir Entry'de değindiğim için uzatmıyorum sabah sabah uğraşamam. Merak eden açar okur.