bugün

isveçte 9 yaşında ki müslüman çocuğa içkence

kendini islamın savunucusu olarak görenlerin yaptığı akılalmaz işkenceler bahane edilerek küçümsenen olaydır.
Arkadaşım hiçbir eziyet, haksızlık, zulüm bir diğeri ile bağlantılı kılınmamalı ve kılınamaz da, sen yaptın ben yaptım olayı zulümde geçerli olmaz. Dünyadaki her akıllı birey ışid denen psikopatvari örgütün dünyayı yöneten güçlerce denge unsuru olarak kullanılmak amacıyla piyasaya çıkartıldığı, liderinin 20 yıl amerikada kaldıktan sonra bölgeye geldiği, amaçlardan birinin mevcut olan islamofobiyi körüklemek olduğunu bilir. Sen gerçekten parisin göbeğinde avrupanın en iyi istihbarat ülkesinde eylem yapıp bu eylemi yapanların bir de mal gibi araçta kimliklerini unutacaklarını mı sanıyorsun?
Ha şuna katılırız, maalesef islam dini suistimale çok açık ve maalesef müslüman toplumlar da eğitim, dinin gerektirdiğinin ve ilk emrin oku olduğuna bakılmaksızın, geri planda, cehalet almış başını gitmiş, bu nedenle aykırı uçlara çok kolay kapılıp gidebiliyor toplumun alt tabakası.
Bu olaya gelince, hiçbir şey, çocuğun yapacağı hiçbir şey, o muameleyi haklı gösteremez. Hele hele güvenlik görevlisinin suratındaki o huşu ifadesini görünce olayın müdahaleden başka bir şey olduğu açık.2,5yaşında oğlum var, ne yapmış olursa olsun biri benim evladıma öyle bir şey yapsın tüm sülalesini sikerim. Farkındaysanız etraftaki turistler de güvenlik görevlisine müdahale etmek istiyor cesaret edemiyorlar, çünkü iskandinav ülkelerinde polisin olaya müdahale yetkisi oldukça geniş.
Benzer bir olay da geçtiğimiz yıllarda olmuş, bir türk ailesine infial uyandıracak kadar sert davranılmış, sanırsam bir aile mensubu da hayatını kaybetmişti.
Son olarak çocuğa bu muameleyi yapanı da anasını sikeyim, dini bahane ederek küçük yaştakileri kendine karı alan pedofililerin de anasını sikeyim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar