bugün

oğlak burcu erkeği

yay kadınından kesinlikle ama kesinlikle uzak durması gereken erkektir. yay kadınıyla çok iyi vakit geçirebilir, çok iyi dost olabilirsiniz ama sakın aşık olmayın ne yaparsanız kendinize yaparsınız a oğlaklar! biz oğlak burcu erkekleri olarak sevdiğini kıskanan, sahiplenen karakterlere sahibizdir. bu yay kadını naptığını ne istediğini bilmez. kadınsı duyguları sahiplenilmeyi ister ama burçları bi gariptir. kendilerini özgür ruhlu kılar. dolayısıyla en ufak kıskançlığa gelemezler. ha ben bu kadına/kıza güveneyim nasolsa kalbi benimdir diye düşünmek de hatadır çünkü bunlar işin b*kunu çıkarır afedersiniz. yay kadınları beni eksileyecek belki ama bol keseden konuşmuyorum son 2 sevgilim yaydı. ikisinin de birçok ortak yönü vardı ama harfi harfine aynı söyledikleri şu cümle bir oğlak erkeğiyle yay kadınının birlikte olma ihtimalinin ne kadar zor olduğunu bana göstermiştir: ben kıskanırım ama kıskanılmaya hiç gelemiyorum darkness.

yok ya kıskanırmış ama kıskanılmaya gelemezmiş. padişah kızı mısın sen ablacım bu ne şımarıklık ne iki yüzlülük. neyse sakinim.

not: sadık, güvenilir, sahiplenilmeyi ve sahiplenmeyi seven, kıskanan ve kıskanılmaktan şikayet etmeyen bi burç kadını söyleyen olursa sevinirim. bundan sonra hayatıma alacağım kişileri ya da esas isteğim itibariyle kişiyi buna göre seçeceğim.