bugün

iliadin

5-6 gün süre ile kullanımda problem yok lakin uzun süreli kullanımlarda bu ilacı bırakması uyuşturucu bırakmak gibi zor oluyor. bendeniz, sürekli yanımda iliadin bulunduran 5 sene boyunca kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki uzak durun 5-6 günden sonra bırakmak zor gelebilir ama eğer irade gösterip bırakmazsanız ilacın kölesi haline geliyorsunuz onsuz başınız çatlıyacak gibi oluyor ve nefes alamıyorsunuz. dışarı çıktığınızda iliadini yanınızda götürmeyi unutursanız telefonunu unutmuş liseli kızlar gibi mala bağlayıp, şarjı bitmiş kezbanların priz araması gibi eczane arıyorsunuz.

prospektüsünde yan etkilerinden bazıları sayılmış yanma hissi falan yazıyor ama bunlar izin verilen kullanım süresindeki yan etkiler(1 hafta) ben size eğer bu ilacı benim gibi yıllarca kullanırsanız olacakları söyleyim.

şimdi bu ilacı ilk kullanınca 12 saat burnunuz baca borusu gibi hiç olmadığı kadar açılıyor ya, direncin sıfır olduğu burnunuzda adeta orgazm olarak uzun süredir alamadığınız nefesi alıp tatlı rüyalara dalıyorsunuz ya, bir sene sonra iliadinin etkisi 12 saatten 1 saate düşüyor her saat başı damla damlatıyorsunuz ve burun etleriniz yanmasını hissediyorsunuz takip eden yıllarda burun etiniz iliadini kullandığınızda çamaşır gibi çekiyor, bi kaç saat sonra balon gibi şişiyor ve buna uyum sağlayamayan burun etleriniz en sonunda kalıcı olarak balon gibi şişik kalıyor ve ilaç artık burnunuzu açmamaya başlıyor. bıçak altına yatıp ameliyat oluyorsunuz son çare olarak.

asla bu uyuşturucuyu bir haftadan fazla kullanmayın