bugün

sözlük yazarlarının itirafları

iki sene önce bu gün bu başlığa doğum günümü kutlayacak hiç arkadaşım olmadığından yakınan, insanlardan uzak durduğumu anlatan bir entry girmiştim. birçok yazardan iyi bir sene geçirmem dilekleri geldi. hepsine bu sene tekrar teşekkür ederim.

geçen sene artık arkadaşlarımın olduğunu ama kendimi hep aralarından biri değilmişim gibi hissettiğimi, onları hak etmediğimi düşündüğümü yazmıştım yine bu günde. birçok farklı yazar birçok farklı iyi dilek ve tavsiyeyle geldi, doğum günümü kutladı, kendimi iyi hissetmemi sağladı. onlara da bu sene tekrar teşekkür ederim.

bu sene arkadaşlarım var, kutlayanlarım var, o depresif halimden de uzaklaştım. akışına bırakmayı da öğrendim, ufak tefek kusurları kafama takmamam gerektiğini de. geçtiğimiz yıllarda benimle ilgilenmiş, derdimi dinlemiş, iyi bir dilekte bulunup hayatımdan sessizce uzaklaşmış olan her yabancıya sonsuz teşekkür ederim. insanlık sizin içinizde yaşıyor benim için. bugün kutlayan insanlar da. size de bir kez daha sonsuz teşekkürler. hepiniz harika insanlarsınız. umarım hayatlarınızda kötü giden şeyleri iyiye kavuşturacak, kendiniz gibi samimi insanlar bulursunuz. yarın mumlarımı üflerken dünyadaki tüm olumsuzlukları birkaç saniyeliğine kafamdan atıp hepinize huzur dileyeceğim. belki birileri dinliyordur da duyar. kim bilir. iyi geceler sözlük ahalisi.

edit: onca entrym arasından bununla coşmuşum. hadi yine iyiyim, kaç yıllık sözlük hayatımdan sonra anca coşuyorum. hepinize tekrar teşekkürler sayın ve sevgili yazarlar.