bugün

rehberi kuran olanın hedefi turan değil kabe olur

öncelikle yukarıda arkadaşların belirttiği gibi kabe bir hedef değil kutsal bir mekandır. tüm dünya müslümanları için dolayısıyla da türkler için kutsal olan bir yerdir. turan ise türklük var olduğundan beri ulaşılmak istenen ülküdür, varılmak istenen hedeftir. turan tüm dünya türklerini orta asya merkezli atayurt coğrafyasında toplamak ister. türkler arasındaki ayrılığı bitirmek ister. atsız'ın bile "türkler islamı benimsemiştir, türklerin dini islamdır." mahiyetindeki sözlerinden de anlayabileceğiniz gibi türkler islamiyetle bütünleşmiştir.

şimdi bu bilgiler ışığında bakalım: türklerin dini islamsa rehberleri de gayet tabii ki kurandır. rehber kuran derken anlatılmak istenen türklerin islamı benimsemiş olmasıdır. turan zaten türklerin ezeli ülküsü olduğu için "rehber kuran hedef turan" sözünde hiçbir yanlış yoktur.

bu arada ülkücüler arap hayranı bla bla diyenler olmuş. belirtmek isterim ki islam dinine mensup olmak, islamı gerektirdiği gibi yaşamaya çalışmakla arap hayranlığının uzaktan yakından alakası yoktur. bize böyle çamurlar atmaya çalışacağınıza destekleseniz de asıl arap hayranlarını başımızdan defetsek nasıl olur?