bugün

13 yaşındaki kıza tecavüz eden 8 hayvan

Malesef onlar hayvan degil insandir. Toplumun bastirdigi duygulariyla genc kizlarin Iinteraktif yanilsamasi. Ahlakin zuhrrdildigi toplumlarin fay hatlaridir onlar. Barda filmi bi seyler anlatiyordu insanlara. Hatta belki fatmagul'un sucu da. Yillardan bu yana seyreden ve hala sosyolojik acidan bakilmayan bir sakatlik bu.

Mesela 8 kisiye tecavuz eden 13 yasinda ki cocuk olsaydi baslik. Alginiz nasil olurdu acaba. Degisir miydi? Tepkiniz nasil bir hale burunurdu.

Hayvan, o.c., v.s. seklinde acilan bi baslikla cozume olusacak bi konu olsaydi keske. Malesef degil. N.c. vakasini hepiniz biliyorsunuz. Ahlak once tabulari yikmakla insaa edilir. Belki hic bi zaman tam anlamiyla olusmaz ama en azindan ortak dil ve algi her seyi kolaylastirir.

Genc insanlarin kendilerini ifade edebilecekleri somut alanlar sadece kafeler ve avm ler soyut alanlarda facebook lar oldugu surece bu sakatlik devam edecektir.

Bi sure sonra 13 sayisi ve 8 rakami kafanizda karisacak. Ve bu mesele hakkinda hic bi eylem yapamamis insanlar olarak tarihe gomuleceksiniz.