bugün

selçuk yula

bugünkü yazısında fenerbahcenin grubu icin 'Bu grubu kimse küçümsemesin. Bu ligdeki şampiyonları barındıran tek gurup F.Bahçe'nin grubudur' diyebilmiş adamdır. o bahsettiği grubun baska bir kulubumuze ait oldugu gayet acıkken bunu diyebilmis bir adamdır.

(bkz: liverpool) (2005)
(bkz: porto) (2004)
(bkz: marseille) (1993)

hatta isin ilginc tarafı fenerbahcenin rakiplerinden hiçbiri 1992'den itibaren bircok degisiklikle birlikte sampiyonlar ligi adını alip bambaska bir organizasyona dönüşen bu ligi kazanamamıstır.

eger sampiyon kulupler kupasını isin icine katacaksa yine tek grup fenerin grubu degildir. fenerin rakiplerinden inter (1964-65) ve psv (1988) eski s. kulupler kupasını kazanmıstır ancak d grubundaki milan (7 kez) celtic ve benfica(2 kez) sampiyon kulupler kupası ve sonrasındaki sampiyonlar ligini kazananan takımlar arasındadır. boyle bir durumda shakhtar donetsk d grubunda zoru basarmaya calısan bir kuluptur.

selcuk yula ya herhangi bir kagıt parcasında yazamayacak kadar cahil ya da herseyi bilmesine ragmen bu ülkede futbol yazarı olmanın kendi taraftarını kandırıp gaza getirmekten, diğer kulüpleri her kosulda asagılamaktan gectiğini cok iyi biliyor.

http://www.fotomac.com.tr/yaz1316-50120-126.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Champions_Leauge

edit : kendi liglerinde sampiyon olan takımlardan bahsediyor seklinde mesajlar geliyor. ben yazıyı kıcımdan anlamıs olsam bile fenerbahce de kendi liginde sampiyon degil mi? zaten sampiyonlar liginde oynamiyor muyuz? hani bahane üretmezdi fenerbahce selcuk bey?