bugün

erkeklerin geç olgunlaşması

son 30 yılın en büyük geyiği.

altında yatan tek gerçek ergenlik konusudur. evet, erkekler beden olarak geç olgunlaşırlar çünkü daha fazla büyürler. ergenlikte kadınlar 10 cm uzarken erkekler 35 cm uzuyorlar. aradaki 25 cm doğal olarak geceden sabaha olmuyor.

gelin gelelim "erkekler geç olgunlaşır yeaaa" diye bok atanlara... ulan, 35 yaşında hâlâ oyuncak bebeklerle uyuyan kadınlar var be! siz o yaşta oyuncak tabancasına sarılıp uyuyan adam gördünüz mü hiç?

konu aslında çok basit: bir grup denyo karı yamanacak adam bulamayınca kendilerini böyle avutuyorlar. erkekler geç olgunlaşır ne demek? kimse benimle evlenmiyor! canım kardeşim, bir şeyleri yanlış yapıyor olamaz mısın? meselâ erkekleri evlenip sırtlarından geçinilecek eşekler yerine koymasan durum değişmez mi? sen etini öne sürersen erkek etinin tadına bakar. senin bundan başka bir özelliğin olacak ki adam kalmak istesin. önüne sıcak bir tabak yemek koyma, çocuk yapmak isteme, adam evi geçindirmek için götünü yırtarken ya hiç çalışma ya da kazandığın parayı sırf kendine sakla, adamın boynuzlarını aya vardır, ihtiyacı olduğunda maddi ve mânevi desteği esirge... sonra? tabii kimse evlenmez seninle, mal! çünkü sen malsın, yani metasın. seni kiralamak satın almaktan çok daha kârlı. senin bana sunduğun şey bir tane. iki bardak içkiyle onu almak varken tutup da niye tapunu alayım ki?

(bkz: sorun bende değil sende)