bugün

coupling

daha önce ismini duyduğum halde sallamadığım ama comedy smart 'ta bikaç bölümünü seyrettikten sonra hiç düşünmeden 4 sezonun da DVD 'lerini aldığım, komedideki son nokta.
kadın-erkek ilişkilerini ve bu iki cinsin aslında ne olduğunu ve ne söylemek istediğini gayet aççık seççik anlatan ingilizlerden hiç beklemediğim bi daha da bekleyemeyeceğim TV dizisi.
özellikle steve 'in tuvalet, mastürbasyon, kadınların yastık vs gibi incik cincik hedeleri ile ilgili tiratlarıyla yarar.
jeff gibi, kişilik olarak anlamsız, gereksiz, ...siz, ...sız ama bi o kadar doğal, sevimli, abazan ve fakat ölümcül komik bir karaktere sahiptir. zat-ı muhterem, korkutucu bir şekilde, steve'in tüm rüyalarının da davetsiz yardımcı karakteridir hatta zaman zaman susan 'ın rüyalarına da sızabilmektedir ve bunu "it's a gift" olarak tanımlamaktadır.
jane de bir anlamda jeff 'in dişil versiyonudur ama nadir de olsa bazen "ulan acaba aslında çok mu akıllı" diye dumurlar yaratmaktadır (fakat aynı dumur sebebi jeff için asla geçerli değildir, o her zaman aynıdır ve göründüğü gibidir).
tabii bir de tüm dizi karakterlerince onaylanmış irilikte bir alete sahip olan ve bu sebpten yürürken denge problemleri yaşayan, "tripod" patrick vardır ki aleti bir dönem kız arkadaşı tarafından heykel bahanesi ile kalıba alınıp "junior patrick" adı altında dildo olarak piyasaya sürülmüş ve best seller olmuştur. Kendisinin yaşamakta olan (nefes alan da diyebiliriz) tüm ingiliz kadınları ile yattığı rivayet olunmaktadır.
seyretmemiş olanların ne yapıp edip bulması ve seyretmesi şiddettle tavsiye olunan ve böylece bendenize hayır dualara vesile olacak gelmiş geçmiş ve belki de gelebilecek en komik şey...
perhaps perhaps perhaps...