bugün

mehmet pişkin

sözlüğün çapsızlarınca -ki sözlük populasyonunun büyük çoğunluğunu bu çapsızlar işgal etmekte,geri kalanlar öteki durumuna düşmekte- ateist,gerizekalı,ünlü olma budalası ....gibi klişe ve ucuz dikotomik ezberlerle yargılanan otonom ruh...

be adamın zekasına laf söyleyen göt, şuna eminim senin ıq seviyen bu adamın ayakkabı numarasından küçüktür, bundan şüphem bile yok. sanki yavşağın anasını babasını öldürmüş adam, yavşak beraberinde senide mi götürüyor, ayrıca bu adamdan feyz alıp etkilenip benzer bir intihar serüvenine göz kırpmış ya da kırpacak elemanlar varsa bunun sorumlusu mehmet değil, adamın böyle bir intihar trendi başlatmak gibi bir amacı yok, intiharı düşünen adamın aklına bu fikir mehmetle birlikte geldiyse bi zahmet intihar etsin zaten, özenti intihar eğilimcisi olma ezikliğiyle yaşamasın.

ateist olmasına gelince, izninizle bunlarada yavşak diyerek cümleme başlıycam, yavşak sanane, senin fantezi dünyana göre bu adam yanacaksa kendi odununu beraberinde götürmüştür, hani senin inandığın dinde herkesin inancı kendineydi, inançsız olmakta bir inançtır.
belki diyelim mehmetin tanrı tasarımı yanlış çıktı, orada karşısına tanrı hazretleri çıktı, şuna eminim ki mehmet tanrıyı görünce korkudan yutkunup içinden '' vay amk babalara geldik'' demeyecektir. olsa olsa en fazla tanrıya kendisiyle bir selfie çekilmek istediğini söyler.

o yüzden sen kendi götüne sahip çık....