bugün

mehmet pişkin

bu sefer harbi harbi anlayamazsınız amına koduklarım. yarrak gibi yaşayıp ancak viagra anlarında arada bir yaşadığınızı sanıyorsunuz. her şeyi siktir edelim, adamın konuşması, tonlaması, mimikleri, oğlum adam bitmiş lan. emin olun kendinin reklamında değildir, bu adamın yaptığı, siz bilmezsiniz de bazı insanlar kendileri için değil çevresindekiler için çabalar. bu abi de tutunmaya çalışmış bir müddet fakat artık dayanamama ve sevdikleri arasında kalmış. umudu bittiği için de arkada bıraktığı insanlara üzülmeyin abi diye hala ölürken bile teselli vermek için videoyu çekmiş. harbiden anlayamazsınız lan. siktiğimin bencil dümbükleri. kimse size alkışlayın şu bu demiyor da siktirin gidin beğenmiyorsanız da geçin gidin. adamın arkasından kötü konuşmanın bir anlamı yok. kimseye bir zararı olmamış, çekmiş videosunu arkadaşları için sevdikleri için sizi izlemeye de zorlayan yok, konuşmayın hakkında. geçin gidin devam edin hayatınıza. ama sizin anlayamayacağınız gerçekten bu abinin konuşmasının satır aralarında, ben işler boka batana kadar pek müdahale edemedim, eğer sizin bir şansınız varsa onu kullanın demesidir. adam giderken demişki ben nötrüm artık benden bu kadar. bu olay sizi de üzmesin durum bu. olur da dinleyenler izleyenler içinde bu duruma düşmüş birileri varsa aha benim hikayem budur, siz sizi kurtaracak bir şey bulun. benim yanlışlarım bunlar oldu. olmasaydı iyiydi dediğini siz duymazsınız da anlayan anlar. amına koduğumun sığırcıkları. dağılın lan.

eğer bu adamın yaptığı bir akım olur da insanlar intihar etmeye başlarlarsa bile iyi bir şey yaptığını savunacağım adamdır. şöyle ki:

şimdi bu abi 37 yaşında. maddi olarak doygunluğa ulaşmış, manevi olarak bir şeyleri başarmış bir şeyler eksik kalmış. tutup da bu adama özenip 17 yaşında daha ortada bir sik yokken intihar ediyorsa biri ya da yaşını boş ver bu adamın yaptığına özenip bu yola başvuruyorsa zaten kimseye bir faydası olmayan insandır ve ölmesi bir şeyi değiştirmeyecektir. özenerek ölen birinin yaşaması ya da ölmesi önemsizdir. bonzaiden ölenler için söylediklerimizi söyleyip geçeriz.