bugün

steroid

performans arttirici , kas gelistirici olarak yaygin bir sekilde kullanilir. simdi gelin beraber inceleyelim bu mereti.
steroid dedigimiz tek bir madde degil bu tur ilaclarin hepsine steroid deniliyor. ulkemizde daha cok fitnessta vucut yapmaya calisan bilincsiz insanlar tarafindan kullanilir.
her zaman sunu savunmusumdur , eger profesyonel olarak bir sporla ugrasmiyorsaniz steroidden uzak durun ( ki profesyonel olarak isin icindeyseniz testleri gecmeniz biraz zor ).
bu meret kas onarimini muthis bir hizda yaparak gelismenizi cok cok hizlandiriyor. he tabi soyle bir algi olusmus insanlarda da. steroid alan oluyor. cocugu olmuyor. arkadaslar steroidler yuzunden hastaneye basvuranlarin yuzdesi cok cok dusuk. sigara ve alkol uyusturucu yuzunden hastaneye kaldirilanlarin sayisi ilk 3 te yer alirken steroid 200. siralarda yer aliyor. yani kullaninca olmuyorsunuz cocugunuz oluyor kisir kalmiyorsunuz. tabi bunlari bilincli olarak yaparsaniz. merdiven altinda satilan steroidleri alip kullanirsaniz yarin aids olmama garantisini kimse size vermez.

sonuc steroid kullanilmasini desteklemiyorum. ama kullanacaksanizda merdiven altlarindan uzak durun. modelseniz , milyon dolarlik sozlesmelere imza atan sporcuysaniz kullanin. ama sirf gosteris icin kullanmayin bunu. icinizde patlar soyleyim.