bugün

gediz üniversitesi hukuk fakültesi

hakkında çok atıp tutulan fakültedir. bu atıp tutanların bir kısmı ne hukuk ne de gediz üniversitesi adına hiçbir şey bilmeyenler, bir kısmı ise kasten karalama kampanyası yürütenlerdir.

örneğin, bu fakültede verilen derslerin %70'i kadrosu fakültede olan hocalarca verilmektedir. gerekirse kalan %30'u da kendi hocalarına verdirebilecek bir fakültedir. ancak doğrudan o alanda uzman hocaların getirtilmesi anlaşılan birilerine dert olmuştur.

hukuk fakültesinde öğrenci olanlar bilir. her sınavda kanun açık olmaz, kanun açık sınav yapılabilecek dersler bellidir. "hukuk ezberdir" sözü ise her zaman her yerde ve bu arada gediz üniversitesi hukuk fakültesinde yalandır, yanlıştır.

fakültenin dekanı ve hatta tüm idari yönetimi ise kendilerini bu işe adamış, sadece hukuk fakültesinden mezun vermek zihniyetinde olmayan büyük düşünen, türk hukukunun iyi yerlere gelmesi için her platformda çaba sarfeden ve bunu da kendi üzerlerine düştüğü kadarıyla başarabilmiş hocalardan oluşmaktadır.

bu fakültenin ne derece kaliteli bir eğitim/öğretim sunduğuna birilerinin tahmin ediyorum ki kuyruk acısıyla yazdığı saçmalıklara aldanmadan iyice araştırılarak karar verilmesi gerekir.