bugün

dinleri uzaylıların getirmiş olması

ilk bakışta saçma gelebilen ama düşündükçe mantıklı bir hal alan durum. Şimdi evren dediğimiz şeyi bir düşünün ? hala keşfedemediğimiz milyarlarca galaksinin bulunduğu bir yerden bahsediyorum bakın milyarlarca. Dünya üzerinde bile sadece binlerce değişik canlı bulunmakta ise diğer galaksilerde insandan daha üstün ve daha zeki varlıkların bulunuyor olması çokta saçma bir iddia değil bence. Ve dinlerle ilişkisine gelince konunun, şimdi düşünün ilk din yerleşik hayata ilk geçen insan topluluklarından biri olan sümerlere gelmiş ve diğer dinler hep sümerlerin değiştirilmiş devam modeli olarak ortaya çıkmışlardır.
Misal nuh tufanı dediğimiz olayın yaşanmış olsa bile dini kitaplarda bahsedildiği şekilde gelişmiş olması imkansızdır. Düşünün o dönemin şartlarında binlerce canlı türünü tek bir gemide toplamak ve yaşatmak imkansız bir olaydır.
Buna göre ya nuh tufanı olmamıştır yada nuh tufanında bahsedilen canlıların gemiye toplanış şekli bir gen laboratuvarı aracılığıyla olmuş bir olay olabilir.
Yada sodom ve gomorra ( lut kavmi olayı ) olayına bakıldığında olayın nükleer bir olaya ne kadar benzediğini herkes farkedecektir.
Dinler gerçekse bile dünya dışı insandan daha zeki canlıların insanları kontrol altında tutabilmek amacı ile uydurdukları şeyler olma ihtimali bence çok yüksektir.