bugün

akp seçmeninin cahil olduğu gerçeği

cahil olanı da vardır , olmayanı da.
cahil olmayanı alternatif olmadığı için ona verdiğini savunur , pek tabi olabilir, demokratik bir insansan saygı duyulacak bir yorumdur.
ama bir de erdoğan sanki babasının oğluymuş gibi onun her şeyini savunan bir kitle var , bu kitlenin alayı net cahildir.
bir de adam neler yaptı baksana diye savunmuyorlar mı , insan deliriyor , güzel kardeşim iktidar partisine gerçekleştirdiği ulaşım projelerinden dolayı minnet duyulmaz , bu bir oy maksimizasyonudur , tabi ki yapacak bu onun görevidir.Sizin hatanız erdoğanı geçmişteki başarısız liderler kıyaslamanızdır , daha iyisini görmediniz diye bir adam ölümüne savunulmaz.

Balkon konuşmalarının, halka seslenişinin, duruşunun biz de farkındayız , ama aynı adam sizi gaza getireyim derken o kürsüde defalarca terbiyezsizleşmiştir.insan hiç bir şeyden anlamasa koyduğu reklamlardan anlar ,duygusallığınızdan nasıl faydalanmaya çalıştığını görmüyorsanız hakikaten kör cahilsiniz. batıya gelince türk doğuya gidince kürt milliyetçiliği yapan bir adamdan bahsediyoruz , müthiş bir siyaset nezaketsizliği.

ha bunlar sadece erdoğan için yapılmış açıklamalar değil , insanların duygularından faydalanmaya çalışan tek lider bu adam değildir , bizim siyasetçilerimizin alayı böyle.
bunu belirtiyorum ki cahil ak partili seçmenler şöyle düşünüyor ; bir insan ak partili değilse solcudur , gavatlar öyle olmuyor o işler.bi taraf olmayan da bertaraf olmuyor , aksine gözleri açık oluyor , sizin gibi tek pencereden bakmıyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar