bugün

tayyip erdoğan a eleştiri yapan düşük zekalı kitle

tayland ve malezya'nın yarısı kadar ihracat rakamlarına sahip olup kendini zengin ve dünya devi sanan embesil zihniyete katlanamadığı için eleştiriyordur belki de.

ülkenin en büyük ilk 5 şirketinin içinde bulunan (petkim, tüpraş vs. gibi) şirketleri milyarlarca dolara özelleştirip hala yaptığı 3-5 milyar dolarlık yht projesinin ödeneğini bile dışarıdan alınan kredilerle karşıladığı için eleştiriyordur ya da.

ya da yıllarca deprem vergisi adı altında topladıkları paraları deprem olmayacakmış gibi duble yollara yatırıp deprem olunca insanları çadırlara tıkıştırdıktan sonra çıkıp pişkin pişkin "biz o paralarla yol yaptık" dediği için eleştiriyordur.

belki de nefret ettiğimiz ülke israil'e "van minüt" ayarını verdikten sonra "dünya lideri hülooğ" dediğiniz adamın 8 vatandaşını öldürdükten sonra kendi kendine mitinglerde salyalarını akıtmaktan başka bir şey yapmadığı, yapmaya götü yemediği zaman ağzınızı açıp eleştirmekten aciz olduğunuz için kızıyordur size.

ya da milyar dolarlık onlarca ihalenin 3-5 güne sıkıştırıp yandaşlara peşkeş çekilmesine dayanamıyordur.

kendi askerlerine vurdurup savaş sebebi yaratma hevesinde olduğunu gözünüze sokmalarına rağmen hala o mal kafalarınıza girmeyişine deli oluyordur belki de. hem de adamlar böyle bir dinlemenin var olduğunu kabul edip fellik fellik dinleyeni aramalarına rağmen. hadi diğerleri montaj dedin geçtin de buna ne kılıf uydurdun be malın evladı.

hadi filistin'deki araplara yardım ediyoruz dedin kendini uyuttun da ırak'taki müslümanların kesilmesine alkış tutan adamın samimiyetine, müslümanlığına nasıl inanıp peşinden koştun.

nasıl bir gün teröristle görüşen şerefsizdir deyip 3 ay sonra evet görüştük deme şerefliliğini yaptığı için ses çıkarmayacak durumu algılayamayacak kadar mal oldun? senin için bu maddeleri sayfalarca uzatabilir tekrar tekrar gözüne sokabilirim ama almaz o ufak beynin bilirim.

işte gençler sizin müslümanlığınız da vatandaşlığınız gibi. siz size ışık tutacak ileriye taşıyacak bir liderden çok köpek çekecek önünüze mama koyacak bir sahip arıyorsunuz. en güzelinden de buldunuz aferin vallahi.

şimdi yat uyu sabah sahip oy bekler.