bugün

banka soymak için gerekenler

Ciddi ciddi planlar yapmıyor değilim teorik olarak bir kaç fikrim var ama bunların kullanılabilirlikleri bir bilen tarafından teyit edilmelidir aksiyona başlamadan önce.

Gerekli Malzemeler:

toplamda 5 kişilik bir ekip
5 adet uzun namlulu silah
2 adet uyuşturucu ok atan silah
1 adet jammer

Hazırlanış :

Soyguna gidilecek ve soygundan sonra kaçılacak güzergah belirlenir.

Soygun gününden 1 gün önce hedef bankanın 100 metre yakınında ve aynı zamanda gidiş ve kaçış yolunda bulunan tüm güvenlik kameraları devre dışı bırakılır.

Hedef bankanın bulunduğu caddenin en sakin olduğu anda (ki bu daha önce yapılan keşiflerle tespit edilmiş olacaktır) 2 adet araba ve içindeki tüm soyguncuların yüzleri kapalı şekilde caddeye girilir.

Caddeye giriş esnasın da jammerımız aktif olmalıdır. Etraftakilerin maskeli gençler var diye polisi aramalarını istemeyiz.

Bankanın önüne gelinir silahlar çekilir içeri dalınır.

Güvenlikler uyuşturulur ki daha sonradan pislik çıkartmasınlar.

Şimdi gel gelelim aksiyona.

jammer çalışıyor ama banka alarmının sinyalini bozabiliyor mu asıl olay burada. Bozabildiğini farz edip devam ediyorum.

izlediğimiz filmlerden tecrübe ettiğimiz kadarıyla banka güvenliği sadece alarm ve güvenlik görevlisinden ibaret değil.

Öncelikle kasada bulunduğunu farzettiğimiz saat alarmı. bu alarm kasa kapısının belirlenen saatten önce açıldığı durumlarda sessiz bir alarm gönderiyor. umut dolu soyguncunuz ben jammerımızın bu alarmın sinyalinide bozduğunu farz edip devam ediyorum.

bu zorluğuda geçtikten sonra takip edilebilir tuzak banknotlar çıkıyor karşımıza. Bunlar içlerinde gps veya benzeri bir cihaz bulunduran herhangi bir soygun durumunda soyguncuyu yakalamak için kasaya bırakılmış tuzaklardır. Bunun içinde illaki bir cihaz vardır bu cihazı en yakın elektrik elektronikçiden temin etmiş olmalıyız ki hızlı bir şekilde tuzakları bulup zaten hakkımız olan paraları alıp sırra kadem basabilelim.

Jammer olayından tam emin değilim işte o oluyorsa banka soymak kolay onuda bi araştırıp bana dönün beyler.