bugün

sevgili ile yapılması en çok özlenen şeyler

Boynundan, yuzunden kokusunu içine çeke çeke yavaş yavaş tane tane gezinerek öpmek. Çok severdi. Ben de onun sevmesini çok severdim. En çok kokusunu özlüyorum. Ev gibi kokardı bebek yanağı gibi kokardı, mis gibi.

Onunla öpüşmeyi çok özlüyorum. Parmağımı emerken sevimliliğine dayanamayıp aniden elimi çekip yanaklarından sıkıp dudaklarını balık yaparak aniden kendime çekip doyasıya öpmeyi özlüyorum. Dudağında önce dilimi gezdirip sonra onun dayanamayıp öpmesini özlüyorum. Çenemi yalamasını ensemi omuzlarımı ve boynumu öpüşlerini diliyle dokunuşlarını özlüyorum. Daha da ayrıntıya girmeyeceğim her türlü sevgi ve şevkat gösteren dokunuşlarını özlüyorum kısaca.

Sabah henüz uyuklarken dudak dudağa olmamızı ve uzun uzun uyanana kadar öpüşmelerimizi özlüyorum. Sesini özlüyorum. Her fırsatta bana dokunmasını özlüyorum.

Zorla uyandırmayı özlüyorum. Ona kulaklık takıp saçma sapan şarkılar açmayı ve telefondan piyano çalmayı özlüyorum. Karnından aşağı doğru okşarken pijamasının belini hafif çeke çeke oynadığımda nefesini tutup heyecanlanmasını özlüyorum. Belimden sırtıma doğru omurgamı okşamasını çok özlüyorum. En sevdiği çorapları ve eteği giydiğimde yanımızda arkadaşları da olsa dayanamayıp bizim on dk işimiz var diyip beni kaçırmasını özlüyorum.

Mutlu olduğundaki bakışlarını neşeli konuşmalarını taklitlerini gülüşümü taklit etmesini aşkla Beşiktaş'ı anlatmasını sarhoşkenki kahkahalarını çok özlüyorum.

Beraber annesigile gidip kahve içmeyi bol bol şeker mi şeker onun gibi kokan kardeşini sevmeyi annesiyle anne kız gibi olan ilişkimizi özlüyorum.

Beraber markete gitmeyi özlüyorum evli çiftler gibi.

Beraber alışveriş yapmayı özlüyorum. Yürüyen merdivenlerde her zamanki gibi ben bir üst basamakta olup onla yüzyüze olmayı sonra onun belime sarılmasını ve öpmek istercesine bakışlarını özlüyorum. Onunla D&R'a gitmeyi çok özlüyorum.

Pes oynarken her golünden sonra kızmama fırsat vermeden beni koltuğa gömüp dudaklarımdan öpmesini özlüyorum. insan içindeyken çaktırmadan masanın altından bacaklarımı okşamasını her zaman el ele tutuşmamızı beraber otururken hep sarılıp oturmamızı özlüyorum.

Sevişirken harika bir çifttik ama olamadık. Sinirlenince gözünün hiçbir şeyi görmemesi bitirdi bizi en çok. Bir de sevgisizliği.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar