bugün

red soldiers

Antalya halkından ve basınından gelen tepkilerle tekrar tribüne dönmeye karar veren taraftar grubu. Yönetimin de araya girmesi ile 07 gençlikle olan problemler * çözülmüştür.Ama bir gerçek vardır ki bu ara Red Soldiers için cok iyi olmuştur. Halk onlarsız antalyada tribünün nereye gittiğini görmüştür.Ve 07 genclik dışındaki tüm antalyaspor taraftar grupları red soldiers ile birleşme kararı almışlardır. Antalyaspora gerçekten gönül veren insanlar antalyada tribün uğruna biraz daha umutlanmaya başlamışlardır.Red Soldiers grup başkanının açıklaması da şu şekildedir.

El Ele omuz omuza verdik GELiYORUZ..

Bir gece ansızın gelebiliriz dedik ve eskisinden daha güçlü olarak geliyoruz !!

Çok zor zamanların ardından artık yeni ufuklara bakmanın zamanı geldi.Çıktığımız bu zorlu yolda sıkıntılarımızı hep internet sitemizden ve yeri geldi zaman zaman basın açıklaması yaparak grup üyelerimize ve Antalyaspor camiasına sesimizi duyurduk.Son zamanlarda vermiş olduğumuz tepki ile faaliyetimizi durdurma kararı alarak dikkatleri tribünlerde ki bu yanlış düzene çekmek istedik ve bunu da görüyoruz ki başardık.

Antalyaspor tribünleri bizlerin olduğu kadar tüm Antalya sevdalılarının tribünleridir.Biz sadece organize hareket ederek desteği daha etkili nasıl veririz çabasında olan bir grubuz. Kısa bir ara verdik bu ara neticesinde her kesimden destek dolu mesajlar aldık.Bu destek mesajlarını sizlerle paylaşmak istedik

Alanyaspor Taraftarlar Derneği (ALTAD) : Veysel OKŞAR başkan “Red Soldiers ile Antalyasporumuzu desteklemekten mutluluk duyacağız ve tribunleri o eski güzel günlere taşıyacağız.’’

Real 07 Taraftar Grubu : Grup adına açıklama yapan Sinan KILIÇ “ Grubumuzu fes ederek aynı amaç için uğraştığımız renktaşlarımız ile bundan sonra yeni kalede daha güçlü şekilde Antalyasporumuzu destekleyeceğiz”

07 Batı Gençlik Taraftar Grubu : Antalyamızın ilçelerinin oluşturduğu grup adına açıklama yapan Şaban Bey “ Antalyaspor ile bütünleşen o eski Efsane taraftarı tekrardan tribünlerde görmek adına üstümüze düşen ne ise onu yapmak için yeni kale arkasında yerimizi alacağız.

Eskiler Bilir : Birde hani her zaman kapalının sağ tarafında eski ağabeylerin olduğu bir yer vardır.Ne zaman Antalyasporumuz başı sıkışsa oradan bir çıkış yapılır Antalyaspor diye..
O veya bu sebeple tribünlere küsen taraftarlarımız adına sözcülük yapan Hakan HAS “Bu camia ve Antalyaspor her zaman en güzelini hak etmiştir. Bu tribünleri eski günlerine döndüreceğine inandığımız kardeşlerimize bundan sonra elimizden geldiği kadar destek olacağız. Geri döndükleri ilk maçta yanlarında olacağız..

Bu zor günlerimizde bize destek olanlara tekrardan teşekkürlerimizi iletiyorum.

Biz bu memleketi bu tribünleri tekrardan ayağa kaldıracağımıza inandık.. Kartal spor maçıyla birlikte yeni şovlarımızla tribünlere geri geliyoruz.. Bir maçlıkta olsa sadece Antalyaspor sevdalısı olan taraftarlarımızı yeni kale arkasına bekliyoruz..

Artık hızla yükselen bu çığlığa kulak verin …

Red Soldiers ve Antalyasporlular Derneği
Başkanı
Berk ÇORAYLI