bugün

mutlubaykus

bu adamın bu sözlükteki en hakikatli ve en zeki türkçü olduğu tarih boyunca ortaya çıkmış olan büyük türk liderlerini eşit tutmasından bile bellidir . bu '' türk ırkı ulu olduğu için büyük lider çıkarma hususunda çok zengindir . eğer bazılarını diğerlerinden üstün tutarsak bu türk ırkının ululuğunu inkara gider . tesadüfen ortaya çıkmış büyük bir insan türk ırkının övünç kaynağı olamaz '' demektir . işte bunu türkçü geçinen pek çok geri zekalı düşünemiyor . eğer bir tanesi çok büyük görülürse bu durum türk ırkının büyüklüğü değil o insanın olağanüstülüğü anlamına gelir .

bu adam alparslan' ı , fatih' i , yavuz' u , atatürk' ü eşit tutar . bazıları gibi cengiz han' ı , atatürk' ü , fatih' i falan en öne çıkarmaz . çünkü bilinçli ve zekidir . hepsinden önemlisi de diğerleri gibi sahte türkçü değildir . kişisel komplekslerini ve kibirlerini kılıflandırmak için türkçü olmamıştır .

bu adam '' atatürk olmasaydı da başka bir türk lider kurtuluş savaşı' na önderlik ederdi . türk ırkı büyük lider çıkarma konusunda sorun yaşamayacak kadar büyüktür '' der . yazdıkları ders olsun .

ekleme : bu adamın bu kadar mı nefret edeni , çekemeyeni var ? 5 dakikada 3 eksi aldım .
güncel Önemli Başlıklar