bugün

mutlubaykus

Türkçü değildir canım Osmanlıcıdır hatta Selçuklucudur hatta abartıp hunculuk munculukta yapar bu...

Ah amk ah şu ulusolcu zihniyetten tiksiniyorum! Neymiş efendim iSLAM iptidai bir dinmiş! bak hele bak tespite bak birde bunu söyleyen Türkçüymüş hemi yavrum... * Ben türkçülüğü doğu perinçek ve yalçın küçük gibi vatan hainlerinden öğrenmedim çok şükür o sebeple sizin gibi sapık ve milletime düşman değilim. Yeryüzünde 300.000.000 Türkün inandığı iman ettiği dine düşmanlık ederek nasıl bir Türkçülük yapacaksınız? onu bana bir açıklasın şu çok bilen çin malı "türkçüler"... E Maoist köpeklerden türkçülük öğrenen pek tabi milletine ve milli değerlerine düşman olur.

Türkçü gerektiğinde hira dağı kadar Müslüman'da olur siz takılmayın fazla. Milletimin mensup olduğu dine Düşmanlık eden, onun çağ dışılığından dem vurup Türkü aşağılayan kızıl köpeklerden öğrendiklerinizi gelip kusmayın buralarda. Türkçü bu milleti karşılıksız sevendir hatasıyla günahıyla sevabıyla Türk tarihinin her noktasına sahip çıkandır. Fatih'te bizim Mustafa Kemal'de, Tanrıkut Mete Han'da biziz Muhammed bin Davud Çağrı'da! Arslan Yabgu, Melikşah, Satuk Buğra Han, Baga Kağan, Bağaşa Tulu Kağan, 2.abdülhamid han, Bilge Kağan, Hüsrev Melik, Şah ismail safevi, Mehmed Vahideddin... hepsi biziz hepsi bizim! Biz asırlara sığmayan tarihimizle varız ve var olacağız! soysuz köpekler atalarımıza çamur atmaya olmayan tarihlerine kılıf bulmaya çalışsınlar!

tez zamanda suratlarınız sovyetler birliği gibi dağılacak!

ek: (bkz: milli hassasiyetlerimiz)

Milletine değil kendine aşık olanlar, kendi dini görüşünü/dinsizliğini başkalarına zorla dayatmaya kalkanlar iyi bilsin bizim amentümüz milletin amentüsüdür! Amin diyen anaların namaz kılan balaların yanındayız komünist çin zulmünde kuran okuyor diye öldürülen Türk balalarının yanındayız!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar