bugün

red soldiers

Faaliyetlerini neden durdurma kararı aldıklarını yayınladıkları basın bildirisinde açıklayan ve bu olaylara sebebiyet veren kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan, her maçta olduğu gibi bu haklı davasında da gerçek Antalyaspor sevdalılarının her zaman yanında olduğu tribün grubu.

--spoiler--
Bu zamana kadar olumlu veya olumsuz bütün çalışmalarımızı basın açıklamaları ile duyurarak Antalyaspor camiasını ve Antalya halkını bilgilendirdik.Son bir basın açıklaması ile de Grubumuzun faaliyetini durdurduğunu ilan ettik.

Faaliyetini durdurma kararını açıklarken bazı kişileri bizim faaliyetimizden rahatsız olduklarını ve bizi engellemek istediklerini söyledik. Fakat detaylı bir açıklama yapmadık. Bize yakın çevreler ve dostlarımız bu engellemenin boyutunu ve şeklini çok iyi biliyorlardı. Fakat basın açıklamasından sonra bize gelen destek ve sizi kim engelliyor sorularına karşılık olarak daha detaylı açıklama yapma gereği duyduk..

Red Soldiers grubu faaliyette geçtiği andan itibaren hep birilerinin hedefi olmuştu.Çünkü grup içersindeki o güzel hava herkesi kıskandırmış ve bu grubun büyümesi demek diğerlerinin küçülmesi ve küçülen grupların da yönetime karşı söz sahibi olamaması demekti. 07 Gençlik ASDER derneği başkanı ve yönetimi ilk andan itibaren yıldırma ve tehditlerini sürdürdü ilk zamanlar biz buna pek önem vermiyorduk neticede biz herkesi kendimiz gibi bildiğimiz için bunun geçici bir alınganlık olarak düşündük. Fakat bu tehditler ve yol ortasında fiili saldırılara döndü boyutları artarak devam ettikçe bizde daha dikkatli olmaya çalıştık.

Bu olayların yaşandığı son zamanlarda grup yönetimi ve ağabeyleri olarak faaliyetimizi belli bir süre durdurma kararı aldık çünkü abi olarak kardeşlerimize ve arkadaşlarımıza karşı sorumluluklarımız bunu gerektiriyordu.Şuanda konu savcılığa ve Emniyette intikal etmiş durumdadır. Buradan Valimizi, Belediye Başkanımızı diğer devlet büyüklerimizi de göreve çağırıyoruz.

Buradan tüm Antalyaspor Camiasını ve Antalya halkına, yıllardır tribünlere küsüp maça gelmeyen taraftarlara, maça gelse de sadece gelip kırgınlıklar yüzünden sadece oturup maç izleyen ağabeylerimize kardeşlerimize sesleniyoruz artık Antalyamıza hep birlikte sahip çıkalım eski tribün gücümüze yeniden ulaşalım. Lütfen bu çağrımıza duyarsız kalmayın sizler gibi Antalyasporu karşılıksız seven gerçek sevdalılara bu tribünlerin bu memleketin ihtiyacı var…

Saygılarımızla..

Red Soldiers Başkanı
Berk ÇORAYLI
--spoiler--