bugün

ozan tufan

potansiyeli olan genç sağbek. bursaspor altyapısı son 5 yılda önemli oyuncular çıkardı ama gelen başarının ardından bu futbolcuların bir çoğu misyonunu doldurmuş gibi bir hal çizdi ve sıradan anadolu takımı futbolcusu moduna büründüler. oysa çıkış yıllarında harika grafikler çiziyorlardı. volkan şen, sercan yıldırım, serdar aziz bunun örnekleri. şu anda bu üçlüyü bursasporluların büyük çoğunluğu takımında dahi istemiyor.

umuyorum ki ozan, o yola sapanlardan olmaz. fiziği pozisyonu için oldukça iyi. arka direğe açılan ortalarda bekler kafayla kademeye girmek durumunda kalıyor. 180 kadar boyu var ozan'ın. ülkemizdeki bekler genelde 6-7 cm kısa oluyor ozan'dan. aynı boyda olanlar ya da uzun olanlar ise oldukça hantal oluyorlar. ozan ne hantal ne de boy yönünden eksiği var.

yalnız kilo almaya müsait bir yapısı var gibi duruyor. kesinlikle kamp dönemlerini iyi geçirmeli ve bu çocuğun üzerinde durulmalı. ülkedeki bek sıkıntısını göz önüne alırsak 3-4 sene sonrası için milli takımın sağbek adaylarından...

gezi parkı'na destek veren futbolculardan biriymiş aynı zamanda: http://i.imgur.com/QhLd3Mb.jpg