bugün

siyonizm

Siyonizmin birçok yerden para kazandığını biliyoruz. Ve şunu söyleyebilirimki dünyada en çok para kazanan düşünce siyonizmdir. Bu makalede siyonizmin nerelerden ve hangi yollarla para kazandığını inceliyeceğiz. Bu paraları nerden kazandıklarına inanamayacaksınız.

Her yerde görmüşsünüzdür bazı ürünler siyonizme para kazandırır. Bunlara örnek vermek gerekirse, Coca-Cola, Ariel, ipana, Pepsi gibi büyük firmalardır. Hatta Pepsi’nin açılımı “Pay Every Penny for Strong Israel” yani Türkçe anlamı “Bütün paranı güçlü israil için öde”.

Alternatifi olan ürünler olduğu gibi alternatifi olmayan ürünlerde vardır. Bazı ürünlerde farklı bir firmayı seçerek siyonizme yardım etmekten sakınabilirsiniz. Fakat öyle ürünler varki bunların alternatifi yok. Aşagıdaki resimde alternatifi olan ürünlerin sadece bir kısmı yer almakta. Ama bu makalenin asıl konusu alternatifi olmayan ürünler.

Yukarıda gördüğünüz resimdeki ürünleri günlük hayatımızda sürekli kullanıyoruz. Neredeyse hepsi farklı kategoriden ürünler. içlerinde temizlik ürünleri, yiyecekler, içecekler, teknolojik ürünler, oyuncalar ve yayın kuruluşları gibi farklı markalar mevcut. Bu ürünler siyonizme maddi destek sağlayan ürünlerdir. Aldığınız ürünlerden elde edilen karın belli bir kısmı siyonizme gitmekte ve siyonizm için harcanmaktadır. Kim bilir belkide aldığınız ürünlerle silah, cephane gibi savaş ihtiyaçları karşılanıyor müslümanlara karşı. Müslüman olarak yapmamız gereken önemli şeylerden biride bu siyonizme ve israil’e maddi destek sağlayan bu ürünleri boykot etmek ve almamak. Bu ürünlerin elbette alternatifleri mevcuttur. internet üzerinden siyonizme destek veren diğer ürünleri araştırıp bunların alternatiflerini bulabilirsiniz.

Birde siyonizmin öyle para kazanma yolları varki bunların malesef alternatifleri mevcut değil. Bu tür kazançların başında gelen ilk ürün uçak biletleri.

Örneğin Ankara’dan istanbul’a uçak bileti aldınız. Aldığınız firma hiç önemli değil. Uçağın seyehat edebilmesi için IATA’ya üye olması gerek. IATA uluslar arası bir firma ve uçan her ucak buraya üye olmadan uçması yasal değil. IATA’ya üye olan uçak firmaları buraya para yatırmak zorunda. Bu paralarda tabiki uçak biletlerinden geliyor.

Eğer uçakla bir yere gidicekseniz siyonizme para kazandırmak zorundasınız. Bunun herhangi bir alternatifi yok. ister a firmasını seçin, ister b firmasını seçin. ister istanbul’a gidin istersede Mekke’ye gidin. Uçak ile yolculuk yapıyorsanız IATA’ya para kazandırıyorsunuz ve böylece siyonizm para kazanıyor.

Uçakların üye olduğu küresel kuruluş IATA. Birde gemilerin üye olmak zorunda olduğu kuruluş var. Oda LYOD. IATA gibi LYOD’un da herhangi bir alternatifi yok. Yolculuk edecek olan bir gemi LYOD dan belge almak zorunda. Yine LYOD’da siyonizme para kazandıran bir kuruluş.

Birde bankadan para transferi olayı var. Bankadan uluslar arası para transferi yapmak istiyorsunuz. Örneğin Amerika’ya 100 $ para yollayacaksınız. Bunun için bankanızdan para aracı bir bankaya gönderilir. Örneğin American Express. Bu banka bir miktar paranızı keser ve Amerika’da yolladığınız bankaya paranızı transfer eder. Sizin yolladığınız 100 $ belkide 90 $ olarak gitmiştir. Arada kaybolan 10 $’ı aracı banka alır. Bu aracı bankalarda siyonizme hizmet etmektedir.

Bunun sonucunda bir düşünce ortaya çıkıyor. Sanki devletlerin üstünde bir kuruluş var. Devletlerin hepsinden para kazanan küresel bir güç. işte onun adıda Gizli Dünya Devleti’dir.

Gizli Dünya Devleti, siyonizmin kurmak için uğraştığı ve ABD’nin bunu görev edindiği düşüncedir. Neden gizli? Çünkü bunun farkında bile değilsiniz. Uçak bileti alırken vergi verir gibi Gizli Dünya Devletine para veriyorsun.

kaynak:http://www.antisiyonizm.o...a-imparatorlugu/#more-191

not: firmalar yukarıdaki linkte'dir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar