bugün

game of thrones

--spoiler--

son sahnede khalisinin konuşmasına bayıldım, hangi dili konuşuyor bilmiyorum ama fonetiği çok çekici geldi. kölelere verilen mesajda süperdi. bir de şunu fark ettim khalisinin olduğu sahneler hep ya sonda ya başta çünkü dizinin işleyişinden tamamen farklı bir yolda gidiyor diğer hanelerle daha en küçük bir bağı yok. biraz daha böyle giderse khalisiden sıkılacağız o kesin hep aynı olay olmaya başladı. şehri ele geçir köleleri özgür yap.

(bkz: khalisi gelecek hepinizi sikecek)

ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim jaime resmen cersei yi sikmek için bahane arıyordu. daha da dayanamadı hayatımda gördüğüm en saçma sikiş sahnesi oldu. ulan ceset var la yanınızda ceset hemide oğlunuzun cesedi. ama jaime nin bahaneye bittim ne kadar kindar bir kadınsın ne kadar kindar domal lan şuraya bi vereyim de kendine gel. cersei de istemem yan cebime koy. yapma burada olmaz deyip adamın dudağını vakumladı resmen.

birde bana göre jofreyin kardeşi çok zeki bir bebe ve çok başarılı olacak gibi geldi bana. bir anda parlayan bir karakter olabilir. hatta dedesine bile illallah çektirebilir.

--spoiler--