bugün

dünya sözlük

selam genşler...

18 mart'ın dünya üzerindeki bütün interaktif sözlüklere ve özellike uludağ sözlüğe armağan edilmesi olayı.

esaretimin üzerinden tam 1 ay geçti sözlük. bu bir ay içerisinde ''bir derdim var'' atışmalarına, moderatörün biber gazı kapsüllerini kafama kafama nişan almasına defalarca kez şahit oldum. bu süre zarfında twitter, facebook ve sözlük gibi platformlarda #akagaminaölümsüzdür! tagını görmeyi çok istiyordum lan. kimse siklemedi tabi. berkin'in veya burak'ın yerine benim için eylem yapılmasını istiyordum. yine kimse siklemedi tabi. akagamina kim ki hem? neyse iyi niyetimi suistimal eden moderatörler nazik kalbimi her gün kırdılar. biliyorsunuz ki aydınlığa giden yolda çile çekmezseniz aydın değilsinizdir. sözlüğe doğru giden yolda kapılar 18 mart'ta açılmıştı. o yüzden bugün bütün sözlüklere hediye. çaylaklığın ve zalim moderatörlerin olmadığı bir dünyaya merhaba diyelim. hadi içelim.

türkiye'nin ünlü moderatörlerine çaylaklığımla alakalı sorduğum akılalmaz sorular, yürüttüğüm inanılmaz mantık ile nirvanaya ulaşınca 1 aylık nezaretimin bittiğini farkettim. bugün güzide lisemin kapısından çıkarken kurallar nedeniyle kapalı olan htc marka telefonumu açtığımda uludağ sözlük admini zall'ın kişisel ''çaylaklığınız bitmiştir'' mesajı beni ziyadesiyle mutlu etmişti. eve dönüp dilimden fırlayan bir kaç cümle ile aydınlık dünyanın ve dünyamın ilk entry'sini giriyor olacağım.

bu çaylaklık ve ayrılık vurmasaydı şahsıma karmam şu an eksi 1000'di. dünyayı, iyi entrylerle değil de hep bir muhalefet kokan, negatif yorumlarla değiştirebiliriz. muhakkak ki muhtaç olduğun alet ve edevatlar en yakın teknosa mağazasında satılmaktır.

#kapklavyenikurtalımdünya'yı.