bugün

kukla

mesajlaşırken ''amına koyayım'' kelimesinin kısaltması olam ''a.m.k'' harflerini kullandığı için çaylak olan yazar.

örnek olarak x yazarla mesajlaşırken '' bizim buraya yağmur yağıyor amk '' demek çaylaklık sebebiymiş. bunu seneler sonra öğrendim.

moderatörlerin açıklamasına göre; '' mesajda kısaltma kullanmak ( yani a.m.k. ) çaylaklık sebebidir. zira biz kimin içtenlikle hakaret edip etmediğini ispat edemeyiz ancak o kısaltmanın açılımı kelime anlamı olarak küfür manası taşıyor '' idi.

yani agalar x yazara çektiğiniz '' bizim buraya yağmur yağıyor amk '' cümlesi; '' bizim buraya yağmur yağıyor amına koduğum '' gibi yorumlanabiliyormuş.
o x yazar bu mesajı şikayet ederse '' hakaret var '' gerekçesi ile otamatikmen çaylaksınız yani.

veya belli kelleler için geçerli '' götten uydurma yeni bi kural '' olabilir.

daha net anlatayım; çaylak olmama vesile olan yazara sesleniyorum,

gel reis. bak ben format ihlali olduğu için mesajı buraya kopyalayamıyorum. ama sen gel kukla yı şikayet ettiğin mesajı buraya kopyala. izin veriyorum buna. hakaret varsa göt olmaya razıyım. bu sözlüğü bırakmayan kukla nın da ta amına koyayım.

bu kadar ucuz musunuz lan siz. bu kadar mı basit kişileri çaylak yapmak veya arkadan film çevirmek. ibneliğin de bir onuru bir gurur vardır.

modlara da sesleniyorum, bdv de yapılan geyik muhabbetlerine anında cevap veren sizler, neden bir derdimiz olunca, saatlerce hatta günlerce cevap vermiyorsunuz? sabır mı sınıyorsunuz amk.

yakında mesajlaşırken '' hadi lan ordan '' desek yine çaylak oluruz.

sebep?

sebep; '' lan dediniz sayın yazar, kaba konuştuğunuz için 3 gün çaylaksınız ''

kendimi ilker başbuğ gibi hissediyorum. şaşırırsam sülalemi siksinler. koyayım böyle işe, köküne kadar koyayım hem de.