bugün

israil

o kadar müslüman devletin arasında at koşturan ve müslümanların bir olup da kanlarından boğmaktan aciz olduğu katil bir devlet. senaryoyu tersine çevirelim, bir müslüman devletin etrafında bu kadar yahudi devletler var olsa ne olurdu? elbette haritadan silerlerdi. ikilemde kalıyor insan, bizim müslümanlara mı kızsak yoksa bu şer çocuklarına mı?

seni yerle bir etmek yerine birbiriyle savaşan müslümanlar ile sana binlerce kez lanet olsun israil, allah'ın laneti üzerine olsun.
dilerim tüm varlığın ile bir gün o pis kanında boğulacaksın. o pis kanınla kirlettiğin toprağa gömülmeye hak bile bulamayacaksın.

hasidik yahudiler, kadınlar, çocuklar ve düşkünler ve yaşlılar haricinde tek bir yahudinin o topraklarda yaşam hakkı olmadığını düşünüyorum.
şayet islam dünyası bir gün ayrılıklardan vazgeçip israili yok etmeye karar verirse el kaide ve hizbullah hangisi olursa olsun fiili olarak katılıp bu necis ülkenin hayvandan daha aşağı yaratıkları ile savaşmaya seve seve gideceğim. rabbim o günleri nasip etsin ardımda bıraktığım ailemi hiç var olmamışlar kabul edip tüm geçmişimi silerek oraya gideceğim. rabbimden tek dileğim budur hayata dair.