bugün

jamie s italian

dün eataly yerine kendisini tercih etmek gibi tarihi bir hata da bulunduğumuz restoran.

sağolsun instagram ahalisi öyle poh poh yapmıştı ki, bir gidip yiyelim dedik. keşke foursquare yorumlarını önceden okusaydık, böylece herkesin düştüğü o kötü duruma düşmezdik.

son derece makul bir saatte, kalabalık olmayan, perşembe öğlen 3 civarı cafeye giriş yaptık. yemeklerimiz geldiğinde saat 4'ü 5 geçiyordu.

pek fazla seçenek olmadığı için hamburger, ızgara piliçimsi birşey, mantarlı bruschetta söyledik.
hamburger sanırım yediğim en kötü hamburgerdi, eti öyle kötü pişirmişlerdi ki, getirdikleri kasap bıçağı misali kasaturayla bile kesemedik. hamburgerin yanındaki patates hala hamurdu, pişmemişti. arkadaşımın tavuğu içi kanlı geldi, iyi pişsin diye geri gönderdik, sanırım mikrodalgada ısıttılar. sonuç olarak iki yemeği de yiyemedik. mantarlı bruschetta istedik, ben ki her yemeğe istisnasız tuz basarım, sanırım yemeği hazırlayan üstüne tuz kavonuzu düşürdü. çünkü yanmış ekmek üstüne tuz deryası geldi.

tek kurtarırı tatlılardı. triffle ve tiramisu gerçekten güzeldi, ama 2 kola ve yukarıdaki saydıklarımız yemeğe 145TL ödemeye değer miydi? asla.

kısacası bir daha asla mekanıdır. 1 saat beklemek ve tadının kötülüğünden bitiremediğim yemeklere para dökmeyi asla düşünmüyorum. giderim kırıntı'ya, big chefs'e, kitchenette, midpoint gibi yerlere para dökerim daha mantıklı.

kapatın gidin abi dükkanı allahaşkına.