bugün

akrep burcu

bir kere hislerimizin kuvvetli olduğu doğrudur. genellikle yanılmayız. evet kıskancızdır ve bu kıskançlığımız sadece sevgiliye değildir. Bir şeyin bize ait olduğunu düşünüyorsak mutlak suretle paylaşım olmayacaktır. mesela bir arkadaşımız gözümüzde en yakın arkadaşımız olmuşsa başka biriyle yakın olmasına bile tahammül edemeyebiliriz. duygusalızdır ama tuhaf bir şekilde gerçekçiyizdir de. sonucun ne olacağını bile bile ateşe atıldığımız durumlar olur. yapılan iyiliği ve kötülüğü asla unutmayız ve karşılığını mutlaka veririz.
eğer birine aşık olursak herşeyi ikinci plana atabiliriz , dünyamızın merkezi karşımızdaki insana dönüşür. karşı cinste hoşlanacak bir kaç özelliği çok çabuk tespit etsek bile çok ama çok zor aşık oluruz.
bir akrep kadını olarak şunu söyleyebilirim ki karşımızda daima çok güçlü karakterler olmasını isteriz. eğer güçlü birisi değilse onu ezeriz ve asla saygı duymayız. ama bizden daha güçlü bir karakterse işte o zaman deli divane olabiliriz.
dostluklarda aslan kadını ile süper bir dostluk olur ,ikizler kadını ile kendi kanaatimce hiç anlaşamayız. ilişkilerde ise boğa ve aslan erkeği favoridir. yorumlardan anladığım kadarıyla da bu iki burcun dışında akrep erkeği ve akrep kadını sanırım ruh eşi olabilir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar