bugün

2014 yıllık burç yorumları

2014 yılında burçların başına geleceklere kısa bir özettir.

-Koç burcu; Bu sene Gıroyum emmee para bende tavırlarında olacaksın. Maddi açıdan ferahlayacaksın. Bu sayede de kurban bayramında bile karı kız keseceksin. Erkeksen uçkuruna, kızsan kukuna sahip çık. 2014' de yataktan çıkamayacaksın!

-Boğa burcu; Maddi anlamda bu sene avucunu yalayan burçtur. Açlıktan nefesin kokacak. Ama rahat ol. ilişkin varsa cinsellik üst seviyede olacak yine.. Fantezinin biri gelip biri gidecek. ilişkin yoksa sevgilin olacak, ilişkin varsa evleneceksin. Boğa güneş tutulması da sizin evde olacak. Gözlük kullanmadan bakmayın bu sırada da götünüzü sıkı tutun. Satürn girecek!

-ikizler Burcu; Pek bir rahat seneye giriyorsunuz. Maddi anlamda, aşk anlamında en şanslı burçlardan birisiniz. Ancak tutulma size de girecek. Bir egoist, bir götün havada tavırlara gireceksin ama yılın sonuna doğru götün yerle bir olacak. Ayrıca bu sene erkekler için karı kızın, kızlar için erkeğin, oğlanın haddi hesabı olmayacak. Korunun mazallah sonra durduğunuz yerde çoğalmayın!

-Yengeç burcu; Tabiri caizse aşkın a.ına koyacaksınız! Yalnızsanız aşık olacaksınız, aşıksanız çoluk çocuğa karışacaksınız. Haadi yine iyisiniz kapağı yurtdışına atacaksınız. O para var ya, heh işte ona gözünüz gibi bakın. Bu sene hesap yapmaktan ananız ağlayacak.Aşk var para yok. Sıçayım 2014 e dediğinizi duyuyorum!

-Aslan burcu;Çok olgun bir döneme giriyorsunuz. Bizim zamanımızdayken ile başlayan cümleler ile yatacak, çok yorgunum sevişmeyeceğim ile kalkacaksınız. Gücünüzü kanıtlama telaşında erkekseniz pipinizle iki kız kaldırma kuvvetinizi gösterecek, bayansanız size mal mal bakan ipnelerin götünden maymun çıkarabileceksiniz. Şimdiden kolay gelsin!

-Başak burcu; Donunuzu çıkarırken bile özen gösteren sizler bu sene iş yiyecek iş sıçacaksınız. Zira kariyerinizde önemli gelişmeler var. Patronu mu karısını mı götüreceğinize kadarını bilemiyoruz ama çok büyük bir terfi ile baş godoman olabilirsiniz. Sevgilinizle süt banyosu yapacak, kıçınızı dolar banknotlarla sileceksiniz. Arap yağı bol bulunca sürdüğü yeri aşındırmayın!

-Terazi burcu; Gözünüz başkasında, eliniz başkasında, kolunuz başkasında, kalbiniz başkasında, bacağınız başkasında.. şeklinde her uzvunuzu birilerine adayacaksınız. Kısacası tek gecelik ilişkilerin bol olacağı bu senede ailenizle ilişkilerinize dikkat edin. Zira baba parası ile karı kız tavlayanlar sıçacak, göt bezini baba parasına borçlu olanların her bokları piyasaya çıkacak. Zaman kötü, kollayın o götü!

-Akrep burcu; Bu sene çoook şanslısınız. Herkes güzel poponuzu pohpohlayacak yetmeyecek herkesde bir sürpriz yapma telaşı olacak. Sokakta biscolata erkeklerini veya kırmızı jartiyerli hatunlar bile görebilirsiniz. Gözünüzü açıp, şeyinizi sıkı tutunuz. Zira paranız suyunu çekecek. Şeyinizi, yani ayağınızı yorganına göre uzatın!

-Yay burcu; Eskiden piyasadan ayrılmazken bu sene biraz daha geriye çekileceksiniz. ilgi manyağısınız. Herkes sizinle ilgilensin. Size güzel sözler söylesin, jestler yapsın derken derken çevrenizdeki insanları bıktıracaksınız. Güzel bir aşk çıkacak karşısınıza ancak boynuzlarınızı sıkı tutunuz. Kıçınıza batabilir! şaka şaka. ilişkinize dikkat. Üzmeyin karşınızdakini yahu!

-Oğlak burcu; Bu sene yiyeceğiniz kazıklar sizi daha da genişletecek. Dost bildiğiniz insanlara dikkat edin. parasal anlamda sizi öpecekler. Size bu sene aşk maşk yok. Zira kıçınızdaki kazık çok acıtacak!

-Kova burcu; Kararsızlıktan öleceksiniz. Yedekler boy boy, seni... töbe yarabbim. Çok ikilemler yaşayacak. Kiminle olacağınıza karar veremeyeceksiniz. Son anda karar verdiğinizi sanıp yine veremeyeceksiniz. Kova misali boşalıp boşalıp dolacaksınız. Ve biri karşınıza çıkacak ve diğerlerini sallayıp ona kör kütük aşık olacaksınız. O nedenle çok düşünmeyin. Büyük aşkınızın kafasına bir yerlerde saksı düşmezse bu sene kollarınızda!

-Balık burcu; ilk defa çok hızlı geçiş dönemleri yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda en son nerdeydi? kimleydim? derken çoook uykusuz geceler geçireceksiniz. Aslında aşk olacak meşk çok yok. Uykusuzluğun sebebi de çoook çalışacak çook kazanacaksınız. Bu sene parayı kazanın seneye istediğiniz her şeyi elde edersiniz. Biraz sabır!

Dik not: Bu yorumlar tarafım tarafından uzun uzun düşünülüp yazılmış, Rezzan Kiraz yorumlarından yardım alınmıştır. Shrek filminin Çorum versiyonu gibi düşünün....

Hadi bakalım şimdi hepinize sahip olduğunuz burçla mutlu yıllar.