bugün

genç siviller den cumhurbaşkanına tavsiyeler

başlık başa kaldığı için zoraki tanım; genç siviller adlı mizah grubunun yeni cumhurbaşkanına tavsiyelerde bulunduğu basın açıklamasıdır.

tam metin başlık sahibinin ilk entrysinde mevcut iken , tarafımdan bazı uç mizahi örnekler ancak kurtarılabilmiştir.

--spoiler--
En başta Çankaya Köşkü'nü köşe bucak üç su yapıp bir güzel temizletin.
--spoiler--

--spoiler--
Çankaya Köşkü'nün kapısından ömrü hayatında herhangi bir darbe girişimi içinde bulunmuş, ucundan kenarından 4 darbeden herhangi birini desteklemiş kimseyi almayın. Bunun tespiti için Nazlı Ilıcak'a kapıda özel görev verin.
--spoiler--

--spoiler--
Adeta devlet bürokrasisinin torna tezgâhı gibi çalışan Milli Güvenlik Akademisi derhal kaldırın. Bunun yerine Çankaya köşkü içinde Demokrasi Okulu kurun, özellikle askeri ve adli bürokrasiye devam zorunluluğu getirin. Okulda cezalandırmalar da olsun. Örneğin; sivil iradenin iznini almadan açıklama yapan kuvvet komutanları tahtaya 1000 kere "Askerim, yerimi bilirim" yazsın
--spoiler--


--spoiler--
19 Mayıs ve 23 Nisan Stadyum törenlerine bir son verin. Artık sadece totaliter 3. dünya ülkelerinde kalmış bu törenlerden hem çocukları ve gençleri kurtarın, hem de tüm tören boyunca ayakta durmak zorunda olan kendinizi.
--spoiler--

--spoiler--
talabani ve Barzani'yi Ankara'ya çağırın, onlar için verdiğiniz davette Aynur Doğan ve Rojin şarkılar söylesin, Tatlıses lahmacunları yenilsin.
--spoiler--

--spoiler--
Anayasa Mahkemesi başkanlığına Mustafa Erdoğan'ı atayın. Şanar Yurdatapan ve Abdurrahman Dilipak'ı da Anayasa Mahkemesi üyeliklerine getirin.
--spoiler--

(bkz: genç komedyenler)

(bkz: soros un komedyeniyim ondan böyle yazıyorum)