bugün

hayatından memnun olmayanlara tavsiyeler

hadi git...

evet sana söylüyorum, hadi git. sen değil miydin lan "gidecem ya buralardan" diyen. bak tam sırası hadi git. saçma sapan insanlarla bir ömür boyu çalışılır mı lan? onların saçma salak hareketlerini ömür boyu çekmek zorunda değilsin. esprilerine zorla gülme derdinde ortadan kalkmış olur.
burda kalırsan en fazla tokiden 75 metrekare ev alır 25 yıl onu ödersin..değer mi lan.

git sabah iş yerine ağzına ne gelirse söyle bütün çalışanlara. onlara karşı söylemediğin bütün gerçekleri haykır suratlarına.
"ay cnmmm saçın bugün harika olmuş" diyen 40 yaşını geçmiş o topuklu ayakkabı giyen kadına "yalancıyı siksinler mi" desene. peline yavsamak için "kahve almaya gidiyorum sende ister misin canım" diyen denyo ya, senin ben sıfatını skeyim desene. ulan bu kadar korkak mısın? memnun olmadığın bir dünyada başkalarını memnun etmek neyin kafası lan.
istemediğin bir hayatta figüran rolü oynamak yakışıyor mu lan sana. memnun değilsin işte ötesi yok.

o konuşmaya çekindiğin güzel yüzlü kız var ya, gitmeden onunla da konuş. sonra pişman olma. en azından ilerde "ben konuştum" dersin. kabul etmezse de kaybedeceğin bir şey olmaz. zaten mutsuzsun.

durma git buralardan. binaların çoğaldığı, dostlukların azaldığı, samimiyetsizliğin prim yaptığı bir dünyada mutlu olamazsın zaten. o yüzden çek git lan buralardan.