bugün

karma eğitime son verilsin

ilk insanın bir erkek olduğuna ve kadının o'nun kaburga kemiğinden yaratıldığına, insan denen canlı türünün bu iki insan ve birbirleriyle sevişen çocuklarından türediğine inanılan bir toplumda makul görülmesi gereken istek.

çünkü; toplumun çoğunluğunu oluşturan bu kişilere göre insanoğlu ensest ilişkiyle çoğalmaya başlamıştır ve bunu yaptıran da hem ilk insan hem de ilk eygamber olan adem'dir. dolayısıyla ensest ilişki bir peygamber emridir ve peygamberin yolundan gitmek, o'nun emirlerini yerine getirmek her müslüman için farzdır. kaldı ki islamı temsil eden en yüce kurum olan diyanet işleri'nde görevli bir imam da 2 gün önce bunu doğrular nitelikle bir eyleme imza atmıştır.

http://haber.gazetevatan....cavuz-etti/585662/7/yasam

hal böyle olunca allah'ın yolundan giden ve ikinci bir peygamber gibi olan, dokunmanın bile ibadet sayıldığı hz. recep efendimizin tüm erkeklerin kendi bacısını sikmesi için çalışmalar yapması gayet doğal.

bunun için karma eğitime son verilmesi şart. ailenin dışında karşı cins görmemek gerekiyor.

koskoca ilk insan, koskoca ilk peygamber yanlış biliyor, yanlış yapıyor olacak değil ya ...

onun çocukları birbiri ile seviştiyse bugünkü çocuklar da kendi kız kardeşleri ile sevişmeli.

çünkü akrabalık bağı olmayan kız ve erkeklerin birbirleriyle sevişmeleri muhafazakar demokrat yapıya ters. bunun için muhakkak kızlı erkekli kalınan öğrenci evleri basılmalı, karma eğitime son verilmelidir.

hatta bir sonraki adımda kız ve erkeklerin gittikleri sosyal alanlar da ayrılmalı, caddelerin ortasında perde çekilip kız ve erkekler ayrı ayrı kaldırımlarda yürütülmeli.

hz. adem babamızın yolundan gidilebilmesi için bu şart ve kimse kusura bakmasın toplumun çoğunluğu bu görüşte.

biz kendi bacısını sikmeyi insanlık dışı bulan azınlık ise saygı duymak zorundayız bacısını sikmek isteyen çoğunluğa. ne de olsa sandıktan çıkan onlar.

not: ben bunları yazarken, eminim bilal sümeyye'ye 2. postayı atıyordur.

ayrıca merak etmiyor değilim; kadınlı erkekli yapılan ve kapısını ne polisin ne de ordunun açabildiği bakanlar kurulu toplantılarında neler oluyor. muhafazakar demokrat çoğunluğa göre olanlar belli aslında, akraba olmayan kadın ve erkekler birarada ise orada kesin fuhuş vardır.

acaba suat kılıç'ın yediği tokatın sebebi de "sıra" meselesi mi?
güncel Önemli Başlıklar