bugün

suriyeli mülteciler

Sayın başbakanımızın başımıza bela yaptığı, aynı durumda biz olsak ülkeye sokmak bir yana sınıra yaklaştırmayacakları, tek kelime Türkçe bilmeden dilencilik yapan insan benzeri topluluktur.

Böyle söylüyorum diye beni vicdansız atfetsinler, fakat biz kendi sorunlarımızı çözdük mü ki başkalarına el açıyoruz? Bizim ülkemizde işsizlik ve tüm sorunlar aşıldı mı ki 600 bin fakiri davet ediyoruz? Bu ülkenin onlar için cennet olduğu şüphesiz. Verilen haklarda asla geriye alınamaz. Sonuç olarak; 600 bin, gereksiz, işe yaramaz, dahası bizim olanaklarımızı sömüren insanlar bu ülkeye gitmemek üzere demir atmıştır.

Benim kürt topluğunda en bayıldığım özellik ise şudur; açlıktan ağızları kokmasına, en ufak paraları olmamasına hatta ve hatta giyecek donları dahi olmamasına karşın; hepsinin en az 2 3* çocuğu vardır. Çocukları bu dünya'ya sefalet çekmeleri için mi getiriyorsunuz?! Yanında çocuğuyla dilenen suriyelilere tek kuruş veren o çocukları da hayatları boyunca dilenci olmaya, sefalet çekmeye bir adım daha yaklaştırmış olur. illa yardım etmek isteyen vicdanlı dostlarım ise; para vermek yerine yemek verin.