bugün

genç siviller

başbakan'a yazdıkları son mektuplarında "aman canım, yerim seni", "bak demokrat takıldık miller rocco misali tokatlıyor yüzümüzü" havasındaki iğrenç retoriklerini okurken, kendileri hakkında birçok mercide yaptığım eleştirilerin hepsinin haklı çıkması sayesinde de doyumsuz bir orgazm yaşadığımı belirtmek isterim. Öyle sinsice bir rol içindedirleki, aslında mektubun amacı bu bize gelen demokratsızlığı görememe endişeleri yersizdir, gözümüz açık ve bunun suçlusu erdoğan hariç herkestir.

Sevgili bakanımız Aksu'yu eleştirmişler, demişlerki bu adam şunu yaptı bunu yaptı. Yetmedi Cerah'ı iStanbul'u ameliyat masasında bıraktı. Peki arkadaşım sen bir vali bir emniyet müdür nasıl atanır bilir misin? Bilmez isen o geniş üye profilinde bulunun hukukçu arkadaşlara bir sor sana üçlü kararnameyi anlatsın. ondan sonra da susup yalamaya devam edeceksin adam olacaksın.

Cemil Çiçek'e bindirdiğin ama nasılsa RTE'yi ıskalamayan bile eleştirilerinde bir eksik var bebeğim, o Çiçek o kanunları nurla mı indirdi, hangi partimi mkyk sında alındı. Erbakan tabiri ile seni gidi patatese tapan ukala!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar