bugün

rte nin uçurulması

rte nin basın sözcüsü akif beki'nin kitabında yaptığıdır.

dayımız "Erdoğan'ın Harfleri" diye kitap yazmış. o kitaptan alıntılar aşağıda!

--- alıntı -----
"Erdoğan, ibn Arabi'nin çizelgesine göre Musa Peygamber'in soyundan geliyor. (Yani bu durumda Tayyip Yahudi mi oluyor?) Yani hem Musa Peygamber'in özelliklerini taşıyor, hem de hayatı paralellik gösteriyor. Musa Peygamber halkını özgürleştiren bir lider. Hayatı tevafuklarla (uygun düşmelerle) örtülü. Hikmetini sonradan anlayacağı badireler (güçlükler) atlatır.

Onlar peygamberliği, bunlar (Tayyipgiller) iktidarı paylaştı. Musa Peygamber'in kıssası (hikayesi) böyle anlatılır. Bir Hurufi için Tayyip Erdoğan'ın yaşam öyküsüyle bu kıssa arasında paralellik kurmak zor değil."

Musa Peygamber'le Tayyip Erdoğan'ın yaşamındaki en inanılmaz paralellik tam bu noktada ortaya çıkıyor.
Erdoğan iktidarını Abdullah Gül'le paylaşıyor. Hemen burada ibn Arabi'nin Musa Peygamber'le ilgili yorumuna değinmek gerekiyor. Çünkü içinde Erdoğan'ın Abdullah Gül'le ilişkileri konusunda çok çarpıcı bir ipucu barındırıyor bu yorum.
ibn Arabi, Musa Peygamber'le kardeşi Harun'un arasını açan olayı ve israiloğulları'nın gözü önünde Musa Peygamber'in aceleci davranarak, aslını araştırmadan kardeşi Harun'u nasıl küçük düşürdüğünü hatırlatıyor.

Bu yorumdan yola çıkan bir Hurufi, Tayyip Erdoğan'la Abdullah Gül'ün de aralarındaki iktidar paylaşımında benzer sorunlar yaşayabileceklerini söyleyip Erdoğan'a fitneciler karşısında sabır tavsiye edebilir.
--- alıntı -----

http://www.ilk-kursun.com/haber/157991

hürriyet gazetesine geçerek ödüllendirilmiştir.