bugün

galatasaray

bu sezon tek kelimeyle rezil bir transfer politikası olan canım kulübüm.

Neden mi? En güncel örnek Erman Kılıç'ın Eskişehir kulübüne transferi. Sen daha bir iki ay evvel aldığın bir oyuncuyu nasıl satarsın? Sattığın kulüp kim? Daha geçen gün Erkan Zengin için girişimde bulunduğunda sana 10 milyon euro civarı fiyat çeken işgüzar yönetime sahip kulüp. Nasıl verirsin ey cimbom.

ikinci bir nokta ise Kazım Kazım'ın satılışıdır. Kilo fazlası varmış. Hiç mi faydalanamazdık? Türkiye kupasında bile mi? Serdar aziz'i sana satmayan yada satmaya yanaşmayan Bursaspor'a 200 bin euro karşılığında sattın. Dikkatinizi çekerim renktaşlar, bu iki oyuncu da türk pasaportlu.

Erman ve Kazım'ın takımları Galatasaray değil de bir Anadolu kulübü olsaydı bizi inim inim inletirlerdi beyler. Neden bu kadar enayiyiz? Tukaka ettiği aydın'ı transferin son gününde almak ne kadar mantıklı? Kerim Frei gelmeye can atarken sen onu Beşiktaşa kaptır * , sonra Sporting Lizbon kulübüne Bruma konusunda paraları yağdır. Bruma'ya sözüm yok. Kötü transfer de değil. Mesele idari hatalar.

Fatih Terim iyi hoşsun ancak Erman senle tek kelime konuşmadan gitmiş. Yardımcın sana iletmiş sende okey vermişsin. Bu mudur hoca? Galatasaray'a ilgin alakan bu mudur? Başlarım milli görevine hoca, hala kutsal görev ayağındasın. Yapma Hoca biz seni severiz ama oynama lütfen. Galatasaray'ın bu senesini heba etmeye hakkın yoktu. Şampiyonlukta bana göre 3.adayız. Önce Beşiktaş sonra Fenerbahçe sonra da biz. Bunda yönetimin hataları , Terim'in milli takım mesaisi , transfer skandalları , cıvımaya başlayan * oyuncular yahutta ununu elemiş oyuncular -selçuk inan, burak yılmaz, didier drogba, hakan balta, sabri sarıoğlu- , hırs eksikliği gibi nedenlerin önemli etkileri var. Bu takımda fiziksel eksiklik var. bunu daima söylüyorum. Fatih hoca ne yazık ki tır gibi yavaş futbol oynatıyor. Gol atamaz hale geldik. Nedeni nedir? hep fiziği düşmüş oyunculardan kurulu olmamız. Çok övdüğümüz , sevdiğimiz selçuk inan bile fiziksel olarak vasat.

Bunların hepsinin üzerine fiyasko 6+0+4 olayı eklenmesi yönetimin buna çözüm bulamaması * bizi sendeletti.

Bende isterim takımımı eleştirmemek. Ama kimse kusura bakmasın iki yıl şampiyon olduk diye 'amaan bu yıl da olmayalım ne olacak?' diyemem. ben galatasaraylıyım. Son olarak bu takım 3 kulvarda da yarışı kaldıramaz. Çok alternatifsiz kadroyuz. Bakmayın siz yorumcuların bizi pohpohladığına, Melo sakatlansa yerine adam koyamayız. Ki melo bu takımın en önemli oyuncularından biridir belki de en önemlisi. Bir de yorumculuktan gelen Önder Özen böyle akıllı davranıyor da neden bizim teknik ekip böyle vurdumduymaz anlamıyorum.

Umarım bizi güzel günler bekliyordur. haklı çıkmak istemem.